De zomer van 2022 is alweer in volle gang! Er zijn al een heel aantal zonnige dagen geweest, en er staan er nog meer op de planning. Er zijn tal van activiteiten die georganiseerd kunnen worden zowel in Nederland als misschien wel in het buitenland! Ben jij klaar om van deze zomer een top zomer te maken? Lees dan snel verder om wat inspiratie op te doen voor activiteiten die jij kunt organiseren!

Leuke dingen om te doen in de zomer met je vrienden

 Ga naar het strand 🏝

Wanneer de temperaturen stijgen is het heerlijk om verkoeling te zoeken op het strand. Neem een handdoekje mee, een parasol, zonnebrand en natuurlijk gezellige mensen! Er zijn een heel aantal stranden in Nederland te vinden. In de blog over het bezoeken van kustplaatsen in Nederland vind je allerlei plaatsen die je kunt bezoeken! Lig jij binnenkort te relaxen op een handdoekje op het strand?

Organiseer een picknick 🧺

Een andere plek om verkoeling te zoeken is bijvoorbeeld een park of een bos. Daar is het heerlijk om in de schaduw een picknickkleed neer te leggen en wat lekkers mee te nemen om een middagje te genieten. Ben je op zoek naar leuke picknickplekken in Nederland? Zoek niet verder! Klik hier en vind tal van plekken in Nederland waar je lekker kunt picknicken.

Bezoek een pretpark 🎢

Ben je een echte waaghals? En gaat geen achtbaan jou te snel? Ga dan met een stelletje pretparkfanaten op pad. Je kunt bijvoorbeeld naar de Eteling of naar Walibi. Wat ook kan is een tripje naar Zuid-Duitsland hier heb je namelijk het pretpark Europapark wat vol staat met leuke attracties en bovenal veel achtbanen. Je kunt dit combineren met wandelingen door het Zwarte Woud, of misschien zelfs wel een middagje rodelen! 

Maak een wandeling 👟

Van wandelingen krijgen we nooit genoeg! Er zijn nog zo veel wandelroutes in Nederland te ontdekken in allerlei verschillende natuurgebieden. Ook kun je er voor kiezen om een stadswandeling te maken. Ben je benieuwd hoeveel calorieën je nou eigenlijk verbrand met wandelen? Dat kun je vinden in een blog die we eeder geschreven hebben hierover!

Meer activiteiten om te ondernemen in de zomer van 2022

De Klup-app staat boordevol activiteiten de hele zomer door. Zo zijn er bijvoorbeeld vakanties te vinden. Ook zijn er veel activiteiten te vinden waarin kluppers samen gaan eten. Daarnaast worden er ook veel dansfeesten georganiseerd waar je lekker kunt swingen!

Neem deel aan de Klup Zeildagen

Op 9 juli en 21 augustus wordt er een Zeildag georganiseerd. Het prachtige tallship de Stedemaeght is dé locatie om kluppers tegen te komen tijdens een mooie dagtocht over het Markermeer. Ben je benieuwd naar hoe de zeildag er vorig jaar aantoe ging? Kijk dan onderstaand filmpje! Koop tickets voor deze onvergetelijke dag via deze link.

Dé zomer van 2022

Zoals je kunt lezen is er voor iedereen wel wat te vinden in de Klup-app om aan deel te nemen. Ben jij klaar om flink te gaan genieten? Wacht dan niet langer en meld je aan voor een activiteit in de app. Heb je inspiratie op kunnen doen uit de bovengenoemde voorbeelden? Organiseer dan vooral ook eens zelf wat! Je zult ervaren dat dit super is om te doen.

Maak een activiteit aan in de Klup-app

Organiseer een activiteit in de Klup-app en geniet samen met andere kluppers van de zomer!

Maak een activiteit aan