Een dag die je niet wilt missen

De Klup Zeildag

Alle klupppers de boot in!

Het prachtige tallship de Stedemaeght is op 9 juli en 21 augustus dé locatie om kluppers tegen te komen tijdens een mooie dagtocht over het Markermeer. De monumentale driemaster is voorzien van alle comfortabele luxe en de wind en het uitzicht doen de rest. Liefhebbers worden aan de kade verwacht rond 09.30 uur om in te schepen. De koffie staat vanzelfsprekend klaar. Om 10.00 uur vertrekken we voor een mooie zeiltocht richting Hoorn, waar je gerust even van boord mag.

Benieuwd naar hoe de zeildagen er vorig jaar aantoe gingen? Zie hier de video van vorig jaar!

Unfortunately, media is only available if you accept our necessary (mandatory) cookies


Accepteren

Ga jij meezeilen op misschien wel het mooiste schip van Nederland? We hebben plek voor 120 kluppers dus koop snel je ticket en samen gooien we de trossen los. Deze dag wil je echt niet missen!

Speciale Klupprijs is €69,95 (excl. transactiekosten – reguliere prijs is €99,-) Inclusief: koffie/thee + wat lekkers, uitgebreide lunch én wij zorgen voor muzikale gezelligheid. Welkom aan boord!

Koop je tickets hieronder en scroll naar beneden voor praktische informatie.

* Restitutie van een ticket is niet mogelijk, onderling ruilen kan wel

Praktische informatie:

Datum en tijd: 9 juli & 21 augustus van 10.00 tot ±17.30.

Opstaplocatie: Bataviahaven, 8242 PR Lelystad

Parkeren: Indien je met de auto komt, kan je het beste je auto parkeren in de VOC-garage aan de VOC-weg te Lelystad. Het tarief van deze parkeergarage is 10,- euro per dag en uitrijkaarten zijn aan boord te koop bij de bar. 

Voorafgaand aan het evenement ontvang je nog een mail met alle benodigde informatie.

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen