Sociale missie_Klup
Oprichters_Klup

Onze missie

Zo veel mogelijk 50-plussers verbinden en inspireren om niet langer alleen maar samen ervaringen te delen.

Ontstaan vanuit een persoonlijke ervaring (lees meer) en een grote maatschappelijke (sociale) behoefte is Klup in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste 50+ ontmoetingsplatform van Nederland. Met inmiddels meer dan 100.000 geregistreerde kluppers (leden), duizenden kluppers die dagelijks de app gebruiken en een community die samen meer dan 400 activiteiten per week organiseert durven we te zeggen dat we goed op weg zijn.

Sociaal ondernemen

De kracht van Klup is onze waardevolle en actieve community waarbij Klup als organisatie zo goed mogelijk wil faciliteren in de sociale verbinding. Klup is een sociale en missie-gedreven onderneming (Social Enterprise) en stelt maatschappelijke winst boven commerciële winst. Wij genereren inkomsten vanuit een lidmaatschap en herinvesteren deze inkomsten in het verbeteren van onze dienstverlening om zo onze maatschappelijke impact te vergroten. 

Oprichters_Klup

Wat zeggen onze kluppers?

Klupgebruiker
Klupper
Barbara

“Klup heeft mijn sociale leven een enorme boost gegeven! Nieuwe vriendschappen gemaakt en talloze activiteiten ondernomen, zoals  borrelen, wandelen, dansen, musea, teveel om op te noemen!”

Klupgebruiker1
Klupper
Paul

“Klup is positiviteit en favoriet,
Iets anders bestaat er voor mij niet. Ik heb al zo veel waardevolle en leuke contacten gelegd en ontelbaar veel fijne momenten beleefd met andere kluppers.”
Klupgebruiker2
Klupper
Regina

“Klup, geeft je vriendschappen om weer plezier mee te beleven. Klup, geeft je nieuwe liefde om je hart aan te verliezen. Klup, geeft je vleugels en voert je naar nieuwe oorden!”

Werken bij Klup?

We zijn altijd op zoek naar leuke mensen om het Klup team te versterken en samen onze impact te vergroten. Hieronder zie je wie we zijn?

Full Stack Developer

 Open sollicitatie

Teamleden_Klup
Teamleden_Klup

Het Klupteam

Samen bouwen we iedere dag met veel plezier aan ons platform en de impact die we daarmee realiseren. We zijn een creatief en jong team, vergezijld door twee grijzen bazen.?
Michellewolters_Klup
Oprichter
Michelle
Michielvandenberg_Klup
Oprichter
Michiel

Ton_Klup

Full stack Developer
Ezequiel

Dylanbrugman_Klup
Backend Developer
Dylan
Jaaphouweling_Klup
Community Manager
Jaap
Nylo_Klup
Support
Rosa

Nylo_Klup
Design & Content
Nylo
Paulien_Klup
Communicatie
Paulien
Agustin_Klup
Fullstack Developer
Agustin

Timon_Klup
Frontend Developer
Timon