Sociale missie_Klup
Oprichters_Klup

Onze missie

Zo veel mogelijk 50-plussers verbinden en inspireren om niet langer alleen maar samen ervaringen te delen.

Ontstaan vanuit een persoonlijke ervaring (lees meer) en een grote maatschappelijke (sociale) behoefte is Klup in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste 50+ ontmoetingsplatform van Nederland. Met inmiddels meer dan 100.000 geregistreerde kluppers (leden), duizenden kluppers die dagelijks de app gebruiken en een community die samen meer dan 400 activiteiten per week organiseert durven we te zeggen dat we goed op weg zijn.

Sociaal ondernemen

De kracht van Klup is onze waardevolle en actieve community waarbij Klup als organisatie zo goed mogelijk wil faciliteren in de sociale verbinding. Klup is een sociale en missie-gedreven onderneming (Social Enterprise) en stelt maatschappelijke winst boven commerciële winst. Wij genereren inkomsten vanuit een lidmaatschap en herinvesteren deze inkomsten in het verbeteren van onze dienstverlening om zo onze maatschappelijke impact te vergroten. 

Oprichters_Klup

Wat zeggen onze kluppers?

Klupgebruiker
Klupper
Barbara

“Klup heeft mijn sociale leven een enorme boost gegeven! Nieuwe vriendschappen gemaakt en talloze activiteiten ondernomen, zoals  borrelen, wandelen, dansen, musea, teveel om op te noemen!”

Klupgebruiker1
Klupper
Paul

“Klup is positiviteit en favoriet, 
Iets anders bestaat er voor mij niet. Ik heb al zo veel waardevolle en leuke contacten gelegd en ontelbaar veel fijne momenten beleefd met andere kluppers.”

 

Klupgebruiker2
Klupper
Regina

“Klup, geeft je vriendschappen om weer plezier mee te beleven. Klup, geeft je nieuwe liefde om je hart aan te verliezen. Klup, geeft je vleugels en voert je naar nieuwe oorden!”

Werken bij Klup?

We zijn altijd op zoek naar leuke mensen om het Klup team te versterken en samen onze impact te vergroten. Hieronder zie je wie we zijn👋

 📲 Full Stack Developer

 💡Open sollicitatie

 

Teamleden_Klup
Teamleden_Klup

Het Klupteam

Samen bouwen we iedere dag met veel plezier aan ons platform en de impact die we daarmee realiseren. We zijn een creatief en jong team, vergezijld door twee grijzen bazen.👌

Michellewolters_Klup

Oprichter
Michelle

Michielvandenberg_Klup

Oprichter
Michiel

Ton_Klup

Kluphost Coordinator
Ton

Dylanbrugman_Klup

Backend Developer
Dylan

Jaaphouweling_Klup

Community Manager
Jaap

Nylo_Klup

Support
Rosa

Nylo_Klup

Design & Content
Nylo

Paulien_Klup

Communicatie
Paulien