Nationale Snertdag 2021
Snert Judith

Nationale Snertdag

December is een feestmaand en dat zou het voor iedereen moeten zijn! Als startsein voor de feestdagen heeft Klup de Nationale Snertdag in het leven geroepen om op een sociale en verbindende manier de wintermaanden in te gaan. Onder het mom van ‘Maak van je Snertdag een Feestdag’ verbinden we op zondagmiddag 10 december zoveel mogelijk mensen door middel van een oer-Hollandse gerecht: snert. Simpel en o zo gezellig!

Zesde editie 

Een jaarlijks ritueel en dit jaar voor de 6e keer: De Nationale Snertdag! Op 100 locaties verspreid over heel Nederland komen duizenden vijftigers samen om snert te eten. Van snertwandelingen, spelletjes en snert tot karaoke met snert en nog veel meer bijzondere ‘snertactiviteiten’. 

Snert Judith

Waarom de Nationale Snertdag?

Initiatiefnemers leggen uit

Oprichters Michelle en Michiel leggen samen met Klup Reporter (bedenkers van de Nationale Snertdag) uit wat het precies inhoudt. 

Zeildag Klup klupper Paul

Neem deel

Bekijk alle locaties in de Klup-app

Om deel te kunnen nemen aan de Nationale Snertdag dien je een ‘klupper’ te zijn. Download de Klup-app en registreer je eenvoudig gratis. In de app vind je alle (bijna 100) locaties en mogelijkheid om je aan te melden. Graag tot 10 december! 

Download de Klup-app

Pers

Wij vertellen graag over dit maatschappelijke initiatief en onze 50+ community. De missie van Klup is het verbinden en inspireren van 50+ Nederland om samen ervaringen te delen. 

📘  Ga naar Perskit

🤝  Website Nationale Snertdag


Liever direct contact? Stuur ons een mailtje naar pers@kluppen.nl en we nemen z.s.m. contact op 📩

Media_Klup