Hi! Wij zijn Klup!

Het Klupverhaal

Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg. Het idee van Klup is ontstaan toen de vader van Michelle er alleen voor kwam te staan en hij een aantal jaren geleden verhuisde van Brabant naar Amsterdam. Maar hoe vind je die Brabantse gezelligheid ook in Amsterdam en hoe bouw je een nieuw netwerk op? Na enig onderzoek kwamen wij erachter dat hier geen eigentijdse en vooral leuke ‘online’ manier voor was. Online ontmoeten en offline afspreken, dat is wat je met Klup doet!

De vernieuwende aanpak en sociale impact van Klup wordt geprezen, wat blijkt uit meerdere gewonnen prijzen en rewards. Connect, meet & have fun! Dat is ons motto.

Een breed sociaal platform

Dagelijks worden er duizenden gebruikers (kluppers) aan elkaar verbonden via de kanalen van Klup. Zowel online via de app of via de online versie via desktop of laptop. In november 2019 werd de eerste editie van het Klup magazine gelanceerd!

Klup Verbindt

Onder de noemer ‘Klup Verbindt’ koppelen wij onze 50+ community aan andere generaties of iemand met een andere achtergrond of leefwijze. Dit doen we tijdens bijzondere activiteiten, bijvoorbeeld via kunst en cultuur of een potje Jeu de Boules.

Het Klup team

Michelle, Co-founder

Het opzetten van Klup is 1 van de gaafste dingen die ik tot nu toe heb gedaan. Ik hou daarnaast van marathons lopen in verschillende landen en mijn lievelingsstad is Rome, vanwege het weer en de wijn 🙂

Michiel, Co-founder

Hi Kluppers. Ik ben samen met Michelle de oprichter van Klup. Ik vind het geweldig om te zien en horen hoe blij kluppers worden van de activiteiten en gezelligheid. Die waardering geeft ons veel energie!

Jaap, Community manager

Hoi ik ben Jaap, de community manager van Klup. Naast mijn rol bij Klup ben ik ook een fervent klupper. Het Klup-gevoel is voor mij leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten.

Max,  IT & development

Bij Klup ben ik verantwoordelijk voor alle IT gerelateerde zaken. Ik ontwikkel samen met het team de app en de website. Ik word heel blij van het platform blijven vernieuwen zodat het nog leuker en makkelijker wordt om te kluppen en kluppers er nog meer plezier van hebben.

Nina, UX-designer

Ik heb bij Klup mijn afstudeerproject uitgevoerd, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar de gebruikers van Klup en een nieuw design heb gemaakt voor de Klup app. Nu ben ik UX designer bij Klup en zorg ik er samen met de developers voor dat de Klup app constant verbeterd wordt.

Renske, Creative intern

Ik ben Renske, ik ben de Creative Intern/ designer van Klup. Ik word heel blij van mooie websites en designs en maak deze ook graag zelf. In mijn vrije tijd ben ik bezig met organiseren, samen met vrienden, spelletjes spelen of zingen.

Vera, Support hero

Bij mij kun je terecht voor vragen, feedback of om gewoon wat leuks te vertellen! :slightly_smiling_face: Ik vind het geweldig om te zien dat dagelijks zoveel kluppers met elkaar verbonden worden en samen op pad gaan.

Felix, Data engineer

Sci-fi-liefhebber, tekenaar, gamer, en amateur-filosoof. Als data-engineer is het mijn taak om het almaar groeiende data-landschap rond Klup in kaart te brengen en toegankelijk te maken voor mijn collega’s. Allemaal doen ze hun best om op hun manier Klup te verbeteren. Ik luister daarom naar hun vragen en probeer voor hen de informatie te vinden die zij nodig hebben.

Jij?

We zijn altijd op zoek naar leuke mensen om het Klup team te versterken. Bekijk alle openstaande vacatures hier.