Overons_Klup
Oprichters Klup Michiel en Michelle

Ons verhaal

Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg. Het idee van Klup is ontstaan toen de vader van Michelle er alleen voor kwam te staan en hij een aantal jaren geleden verhuisde van Brabant naar Amsterdam. Maar hoe vind je die Brabantse gezelligheid ook in Amsterdam en hoe bouw je een nieuw netwerk op? Na enig onderzoek kwamen zij erachter dat hier geen eigentijdse en vooral leuke ‘online’ manier voor was. Online ontmoeten en offline afspreken, dat is wat je met Klup doet!

Prijswinnend platform

Dagelijks verbindt Klup duizenden kluppers aan elkaar en wordt de sociale/maatschappelijke waarde erkend door het winnen van verschillende prijzen en awards. Zowel online als offline inspireren we de 50-plus doelgroep een actief en avontuurlijk leven te leiden.

Lees hier meer over onze sociale missie ? 

Oprichters Klup Michiel en Michelle

Leuke activiteiten met gezellige mensen, ben er zo van opgeknapt na een donkere periode. Je krijgt er een nieuw leven van, ik kan het iedereen aanraden

– Marceline

Zoveel gezelligheid, vrolijkheid, openheid en activiteit in één app…. Onvoorstelbaar en zo welkom! ✨

– Mirel

Klup in de media

Corrie_Klup_AD

Na een diep dal
Gelukkiger dan ooit!

Vanuit een diep dal naar duizenden nieuwe vrienden, 700 activiteiten en zelfs een nieuwe liefde. Lees in het AD het bijzondere verhaal van klupper Corrie!?

Anita_Alphens_Klup

Alphense Anita organiseert
150ste activiteit

Anita (53) ‘klupt’ er in haar vrije tijd flink op los. Ze organiseert haar 150ste activiteit en hier hebben inmiddels al duizenden mensen aan deelgenomen. 

Detelegraaf_Klup

50-plussers vinden
Gezelligheid online

Katy was onlangs verhuisd en Gerry-Ann werkte niet meer, dit zorgte voor een bepaalde leegte. Hier kwam verandering toen ze de app ‘Klup’ tegenkwamen..

Marketingtribune_Klup

Michelle Wolters
Wereldverbeteraar VIVA

De VIVA400-awards worden uitgereikt aan de meest inspirerende en succesvolle vrouwen van Nederland. Michelle wint de categorie Wereldverbeteraars..

Adformatie_Klup

Klup Kerst Sing-a-Long
Grootste van Nederland  

Platform Klup organiseerde de grootste interactieve Sing-A-Long van Nederland om vijftigplussers een warm kerstgevoel te bezorgen..

Pers & Nieuws

Wij vertellen graag over onze 50+ community, de impact die we maken op het leven van onze kluppers en ons ondernemersverhaal. Ook kluppers door het hele land delen graag hun bijzondere (Klup)verhaal.

?  Onze sociale missie

?  Ga naar Perskit


Liever direct contact? Stuur ons een mailtje naar pers@kluppen.nl en we nemen z.s.m. contact op ?

Media_Klup