Hi! Wij zijn Klup!

Het Klupverhaal

Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg. Het idee van Klup is ontstaan toen de vader van Michelle er alleen voor kwam te staan en hij een aantal jaren geleden verhuisde van Brabant naar Amsterdam. Maar hoe vind je die Brabantse gezelligheid ook in Amsterdam en hoe bouw je een nieuw netwerk op? Na enig onderzoek kwamen wij erachter dat hier geen eigentijdse en vooral leuke ‘online’ manier voor was. Online ontmoeten en offline afspreken, dat is wat je met Klup doet!

De vernieuwende aanpak en sociale impact van Klup wordt geprezen, wat blijkt uit meerdere gewonnen prijzen en rewards. Connect, meet & have fun! Dat is ons motto.

Een breed sociaal platform

Dagelijks worden er duizenden gebruikers (kluppers) aan elkaar verbonden via de kanalen van Klup. Zowel online via de app of via de online versie via desktop of laptop. In november 2019 werd de eerste editie van het Klup magazine gelanceerd!

Klup Verbindt

Onder de noemer ‘Klup Verbindt’ koppelen wij onze 50+ community aan andere generaties of iemand met een andere achtergrond of leefwijze. Dit doen we tijdens bijzondere activiteiten, bijvoorbeeld via kunst en cultuur of een potje Jeu de Boules.

Het Klup team

Michelle, Co-founder

Het opzetten van Klup is 1 van de gaafste dingen die ik tot nu toe heb gedaan. Ik hou daarnaast van marathons lopen in verschillende landen en mijn lievelingsstad is Rome, vanwege het weer en de wijn 🙂

Michiel, Co-founder

Hi Kluppers. Ik ben samen met Michelle de oprichter van Klup. Ik vind het geweldig om te zien en horen hoe blij kluppers worden van de activiteiten en gezelligheid. Die waardering geeft ons veel energie!

Jaap, Community manager

Hoi ik ben Jaap, de community manager van Klup. Naast mijn rol bij Klup ben ik ook een fervent klupper. Het Klup-gevoel is voor mij leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten.

Max,  IT & development

Bij Klup ben ik verantwoordelijk voor alle IT gerelateerde zaken. Ik ontwikkel samen met het team de app en de website. Ik word heel blij van het platform blijven vernieuwen zodat het nog leuker en makkelijker wordt om te kluppen en kluppers er nog meer plezier van hebben.

Nina, UX-designer

Ik heb bij Klup mijn afstudeerproject uitgevoerd, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar de gebruikers van Klup en een nieuw design heb gemaakt voor de Klup app. Nu ben ik UX designer bij Klup en zorg ik er samen met de developers voor dat de Klup app constant verbeterd wordt.

Renske, Creative intern

Ik ben Renske, ik ben de Creative Intern/ designer van Klup. Ik word heel blij van mooie websites en designs en maak deze ook graag zelf. In mijn vrije tijd ben ik bezig met organiseren, samen met vrienden, spelletjes spelen of zingen.

Vera, Support hero

Bij mij kun je terecht voor vragen, feedback of om gewoon wat leuks te vertellen! :slightly_smiling_face: Ik vind het geweldig om te zien dat dagelijks zoveel kluppers met elkaar verbonden worden en samen op pad gaan.

Felix, Data engineer

Sci-fi-liefhebber, tekenaar, gamer, en amateur-filosoof. Als data-engineer is het mijn taak om het almaar groeiende data-landschap rond Klup in kaart te brengen en toegankelijk te maken voor mijn collega’s. Allemaal doen ze hun best om op hun manier Klup te verbeteren. Ik luister daarom naar hun vragen en probeer voor hen de informatie te vinden die zij nodig hebben.

Jurre, Growth marketeer

Ha kluppers, ik ben de Marketeer bij Klup. Ik zal er voor zorgen dat we de community vergroten door elke 50-plusser te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod groter wordt en iedereen makkelijk kan blijven Kluppen. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met koken, borrelen en voetbal. Tot snel in de app!

Judith, Community manager

“Voor jou, van mij, ik draag graag wat aan jouw geluksgevoel bij!”. Als community manager ben ik jullie aanspreekpunt, een verbindende schakel tussen de Klup organisatie en alle kluppers.  Als community manager zorg ik er ook voor dat we activiteiten en evenementen organiseren die Klup laten groeien en bloeien. Blije en vrolijke gezichten, een dag met een gouden randje, daar doe ik het voor.

Sietse, IT & development

Techniek gebruiken om mensen bij elkaar brengen. Deze wens van mij gaat in vervulling nu ik bijdraag om van Klup een stabiel, schaalbaar en avontuurlijk platform te maken. Zoals Pythagoras al zei: “Om vreugde te vermenigvuldigen, moet je haar delen”.

Romée, Brand strategist

Mijn belangrijkste taak bij Klup is het Youtube-kanaal. Van Klup word ik blij omdat we met een heel team enthousiastelingen samen in de doelstellingen van Klup geloven en ervoor gaan. Je maakt me ook blij met dansen (dancehall), Italië, kamperen, stedentrips, goed eten, wijn, theater, mooie plekjes natuur en de zon & de zee.

Marlijn, Community manager

Hoi ik ben Marlijn en ik ben verantwoordelijk voor de community strategie binnen Klup. Ik geloof in de kracht van een community en in kleine stapjes om iets groots te bereiken. Samen sta je sterker dan alleen en is het leven simpelweg veel leuker : ) Dat is waar ik me hard voor wil maken binnen de Klup Community.  Verder zet ik me graag in voor het verduurzamen van ons voedselsysteem en maak je me heel blij met chocolaaa!

paulien-communicatie

Paulien, Support & Communicatie

Als Stagiaire Support & Communicatie ga ik me met verschillende dingen bezig houden bij Klup. Zo reageer ik op al jullie vragen die binnenkomen op de helpdesk, schrijf ik leuke blogs en krijgen jullie iedere week de nieuwsbrief in de mail! Zelf ben ik veel bezig met het maken van muziek, zowel op de gitaar als piano. Ik hoop veel voor jullie te kunnen betekenen bij Klup!

ilja-medewerker-klup

Ilja, Junior content marketeer

Als Junior Content Marketeer ben ik vooral geïnteresseerd in de kluppers en hun verhaal. Waar wordt de community echt vrolijk van en wat inspireert hen? Ik ga op zoek naar deze verhalen en bepaal de juiste content. Een leuk artikel voor het magazine, een gekke social media post, een flitsend filmpje of een blog dat je aan het lachen maakt? Ik ga ermee aan de slag!

nylo-medewerker-klup

Nylo, Visual designer

Hey :raised_hands:, ik ben Nylo en ik houd heel erg veel van mooie dingen maken. Dat wil zeggen dat ik mij bij Klup bezig ga houden als designer, fotograaf en videograaf. Wat ik in mijn vrije tijd doe? Ook designen, fotograferen, video’s maken en ik ben veel te vinden op sociale media.

foto-thomas

Thomas, Product owner

Hi! Ik ben Thomas. Als iemand die graag mensen helpt voel ik mij helemaal thuis binnen Klup. Ik doe graag vrijwilligerswerk (daklozen of oudere helpen) en ik heb hiervoor jarenlang in het buitenland gewerkt, voornamelijk aan mobiele apps voor reisproducten.

foto-fenna

Fenna, Head of marketing

Hi! Ik ben Fenna en kom het team versterken als Head of Marketing. Mijn doel is om Klup zo bekend mogelijk te maken en nieuwe mensen te bereiken die uiteindelijk veel mooie avonturen beleven als lid van Klup. Zelf hou ik veel van dansen op festivals, maar nu dat even niet kan kun je mij o.a. vinden in de bossen voor een lange wandeling.

Jij?

We zijn altijd op zoek naar leuke mensen om het Klup team te versterken. Bekijk alle openstaande vacatures hier.