Het is april, het lente seizoen is alweer een tijdje bezig. Steeds vaker komt het zonnetje om de hoek kijken. Dé hoogste tijd om lekker buiten te zitten en te genieten van de zonnestralen, tussen nog wat onstuimige buien door. Welke activiteiten je dit seizoen kunt onder andere kunt ondernemen vind je in deze blog! Laat je inspireren en plaats een activiteit in de Klup-app.

Picknicken

Of je nu het bos om de hoek verkent, een rustig park in de buurt opzoekt of een dagje naar het strand gaat, picknicken is altijd een feest! Pak een goed boek, wat leuke spelletjes of geniet gewoon van een ontspannen middag vol gezelligheid. En wat een picknick echt compleet maakt, zijn natuurlijk heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Vogelhuisje beschilderen

Geef de vogels in jouw tuin een elegante plek om hun nesten te bouwen. HIermee breng je tegelijkertijd meer leven in je eigen tuin! Als je in een creatieve bui bent, kun je er ook voor kiezen om zelf een vogelhuisje te timmeren. Breng een bezoekje aan de lokale bouwmarkt of de knutselwinkel en beleef een plezierige middag.

seizoen

Moestuin beginnen

Maart is de perfecte maand om een moestuin te starten, maar ook in april kun je hier nog mee beginnen, je bent zeker nog niet te laat. Het opzetten ervan is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld als je zou denken. Je zult verrast zijn over wat je allemaal kunt kweken, zelfs op een bescheiden stukje grond in je achtertuin! Als je enthousiast bent geworden, bekijk dan onze blog over moestuinen in maart. Hier vind je handige tips om je eigen moestuin te beginnen.

Strandwandeling

Is er iets beters dan een verfrissende wandeling op het strand? Geniet van de zeebries en ontspan met een kopje koffie of warme chocolademelk in een knusse strandtent – het seizoen daarvoor is weer aangebroken! In onze blog over ontspannen aan de winterkust vind je een aantal charmante strandtenten die zeker bijdragen aan het heerlijke lentegevoel.

seizoen

Spelletjes middag

Bij het organiseren van een gezellige middag mogen spelletjes zeker niet ontbreken. Klassiekers zoals Rummikub, mens-erger-je-niet en Scrabble zijn altijd een hit en worden door velen gekend. Maar waarom niet ook eens kiezen voor minder bekende spelletjes? Denk aan Beverbende, Qwixx, Skipbo en The Mind bijvoorbeeld! In onze blog over spelletjes die je kunt proberen kun je nog meer voorbeelden vinden.

Andere stad bezoeken

Heb je het idee dat je je eigen omgeving al door en door kent? Waarom plan je dan niet eens een dagje uit naar een andere stad? Nederland heeft tal van steden waar je gemakkelijk een hele dag kunt doorbrengen. In vrijwel elke stad is er wel iets te doen. Of je nu wilt winkelen, ontspannen op terrasjes wilt zitten, of zelfs een tochtje door de grachten wilt maken met een kano of een stadswandeling wilt doen met een gids! Je vind in Nederland van alles.

Meer activiteiten dit seizoen

Hopelijk inspireren deze tips je om weer lekker activiteiten te gaan ondernemen de komende maanden, en weet je weer wat te doen in dit seizoen! Mocht je op zoek zijn naar nog wat anders of zelf nog een eigen idee hebben voor een activiteit, kijk dan vooral in de Klup-app!