Olympisch_station_Klup

Uniek evenement in Olympisch Stadion

De Klup Vitality Experience

Vitaliteit én gezelligheid – gaat dat samen? Jazeker! 

Samen met de Hersenstichting organiseert Klup op 3 juni een groot evenement in het iconische Olympisch Stadion in Amsterdam. Op een gezellige manier gaan we met elkaar aan de slag met onze vitaliteit. Uit onderzoek onder kluppers is gebleken dat jullie graag wat meer met een gezonde leefstijl en vitaliteit bezig zouden gaan én het liefst samen. Daarom staat de maand mei het teken van vitaliteit en sluiten we het feestelijk met elkaar af met dit evenement.

Wat gaan we doen?

Het wordt een echte experience met voor ieder wat wils. Van sportieve activiteiten zoals (salsa)dansen, handbal en yoga tot interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Zo komt bijvoorbeeld professor Erik Scherder ons uitleggen hoe we dit kunnen doen.

Het belooft een unieke middag (14.00 – 17.00) te worden en in de komende periode maken we meer van het programma bekend, uiteraard sluiten we de dag gezellig met elkaar af. Om deel te nemen vragen we je een ticket te kopen via onderstaande link. We vragen bewust een klein bedrag (€5,- ex transactiekosten) om er zeker van te zijn dat je er bent, zo gaan we samen vitaal de zomer in!

Zien we jou op de 3e in het Olympisch Stadion?

Koop je tickets hieronder en scroll naar beneden voor praktische informatie.

Meld je ook alvast aan voor het Facebook evenement en nodig je vrienden uit. 

* Tijdens dit evenement zullen er beelden worden gemaakt ter promotie en het kan zijn dat we je naderhand nog benaderen met relevante informatie omtrent het event. Door een ticket te kopen ga je hiermee akkoord.
** Restitutie van een ticket is niet mogelijk, onderling ruilen kan wel

Praktische informatie:

Datum en tijd: 3 juni van 14.00 tot 17.00

Kleding: gemakkelijke of sportieve kleding (je kunt je omkleden op locatie). 

Route: het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is een parkeergarage onder het stadion. Goed parkeren kan bijvoorbeeld met een dagkaart via deze link. parkeren: Ook parkeer je bij de Albert Heijn aan de overkant (Stadionplein 115) de eerste 1,5 uur gratis. 

Adres: Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam.

Voorafgaand aan het evenement ontvang je nog een mail met alle benodigde informatie.

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen