Header Klup Statement Coronamaatregelen

Klup richtlijnen tijdens corona

Hoe blijven we veilig en gezellig kluppen tijdens corona?

Het corona-virus zal voorlopig nog wel even bij ons blijven. Daarom moeten ook wij binnen Klup daarmee leren omgaan. Hoe moeilijk dat soms ook is. Jullie gezondheid en veiligheid staat boven alles. Vanuit Klup vinden we het daarom belangrijk dat iedereen de basisregels vanuit de overheid blijft volgen. Maar ook dat we positief blijven en het gezellig houden. Want met wat creativiteit en goede moed kan er nog een hoop binnen Klup (lees deze blog bomvol inspiratie). Juist nu is Klup belangrijker dan ooit!

Met de steeds veranderende regels kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is je draai te vinden binnen Klup. Met onderstaande richtlijnen en regels willen we je helpen om er samen voor te zorgen dat kluppen tijdens corona leuk, gezellig én veilig voor iedereen blijft!

Hoe houden we het veilig én gezellig?

  • Voorop staat dat iedereen binnen Klup zich aan de richtlijnen vanuit de overheid houdt. Hier hoort bij dat we 1,5 meter afstand houden en thuis blijven bij klachten. Zie hier alle regels en richtlijnen vanuit de overheid.
  • Voor alle activiteiten binnen Klup geldt dat iedereen welkom is wanneer men zich aan de regels houdt.
  • Gevaccineerd of niet, er mag niet buitengesloten worden vanwege het hebben van een ander standpunt. Respecteer elkaar hierin!
  • Spreek elkaar erop aan als iemand zich niet aan de regels houdt, maar houdt het wel gezellig én positief. 
  • Vertrouw op elkaar en ga geen eigen regels maken voor activiteiten op Klup (NB. mits noodzakelijk vanwege kwetsbare gezondheid). We gaan er vanuit dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. 
  • Mocht er toch iets plaatsvinden waarbij de corona richtlijnen niet worden nageleefd of waar onnodig wordt uitgesloten, rapporteer dan deze activiteit of de persoon. Wij gaan er dan mee aan de slag.
  • Organiseer je een activiteit bijvoorbeeld bij jou thuis? Dan mag je -wanneer jij je daar prettig bij voelt- vragen om een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs; 
  • We houden het binnen Klup graag gezellig en positief. Daarom hanteren wij een conflict-vrije zone 🤝
  • Klup behoudt zich het recht om onnodige discussies over corona te verwijderen van het platform.
  • En last but not least; Wees creatief, laat zien wat WEL kan en maak het gezellig met elkaar! 

Zo zorgen we dat Klup het lichtpuntje is in donkere tijden 🌟 

Geniet en ga er samen op uit! 

Team-Klup