Klup: ontmoet en
ga er samen op uit in Rotterdam! 🎉

Wekelijks honderden activiteiten in Rotterdam
en omgeving

100.000

Downloads

300

Activiteiten per week

Klup in Rotterdam

Wil jij op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen met Klup in omgeving van Rotterdam, maar ook daar buiten? Dan is Klup wat voor jou!

Bij Klup draait het namelijk om het ontmoeten van leeftijdsgenoten tijdens gezellige activiteiten. Daarnaast kun je in de Klup app connecties maken en contact houden met andere kluppers (gebruikers) in de buurt en met mensen die je hebt leren kennen tijdens de activiteiten.

Hoe dat dan normaal precies in zijn werk gaat? Ontdek het zelf! Je kan twee gratis Klup activiteiten bijwonen en twee connecties maken, daarna is het mogelijk om een Klup lidmaatschap af te sluiten. 

Ga twee keer gratis kluppen!

Klup-lid worden

Download de app, registreer eenvoudig en je kunt meteen beginnen met ‘kluppen’!

  Download iOS versie

  Download Android versie

Activiteiten

Ga mee op een van de honderden wekelijkse activiteiten, of organiseer er zelf een.

Ontmoeten

Genieten doe je samen. Ontmoet daarom andere kluppers uit de buurt met gemeenschappelijke interesses. Het draait om vriendschap, niet om de liefde.

Uitgelichte activiteiten in Rotterdam en omgeving

Van samen wandelen, fietsen en tennissen tot kookworkshops, culturele activiteiten en reizen. Deze activiteiten wil je niet missen!

Bij mij in de buurt

Klup Magazine

Het magazine van en voor kluppers. Ieder kwartaal bieden we een dik nummer vol met inspiratie, voor een actief en sociaal leven.

Ik wil het magazine

👍 Je kunt je abonnement op ieder gewenst moment opzeggen

Unieke activiteiten

Samen met onze partners willen we jou nieuwe dingen laten ontdekken. Bekijk hier een aantal gave activiteiten.

Samenwerken?

Hack de geraniums

met T-Mobile Nederland

“Een bijzondere dag in een Amsterdamse wijnmakerij waar we alles leren over Internet of Things, erg leuk om mee te maken!”

Kerst Sing-a-Long

met Nationale-Nederlanden

Het ultieme kerstgevoel tijdens de virtuele sing-a-long onder leiding van Karin Bloemen en Cor Bakker. Een hartverwarmende samenzang van duizenden kluppers.

logo-nn-rond

Gezonde Hersenen

met Hersenstichting

Vitaliteit en gezonde hersenen zijn cruciaal. Samen met de Hersenstichting brachten wij onze community op de been voor een gezond ‘Ommetje’.

hersenstichting-logo

Anke over Klup

Ja, écht heel leuk, thanks to Klup!

De schroom die ik eerst had, om zomaar met mensen af te spreken die ik nog nooit gezien had, was nergens voor nodig. Ik heb gemerkt dat mensen die op een activiteit of borrel van Klup afkomen, daar zijn om nieuwe mensen te leren kennen of om gewoon een gezellige dag te hebben. Het is heel toegankelijk en de kluppers zijn open.

Download de app


Koop het magazine