Komend weekend is het zo ver, het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? begint weer. Dit seizoen gaan de kandidaten (en de mol) naar Mexico voor een onvergetelijk avontuur! Het gaat natuurlijk maar om één ding, het ontmaskeren van De Mol.

Het programma

Wie is de Mol? is het avontuurlijke spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren in het buitenland. Eén van hen is de Mol die de anderen tijdens opdrachten wil dwarsbomen. Het programma is een ware kijkcijferhit en ook populair bij veel kluppers.

Wie is de Mol? 2024

Seizoen 24 begint gelijk in het nieuwe jaar. Als molloot start je 2024 dus gelijk goed. Vanaf zaterdag 6 januari 2024, zie je het programma elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. De kandidaten van dit seizoen zijn Jeroen Spitzenberger, Kees van der Spek, Tooske Ragas, Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Rian Gerritsen en Rosario Mussendijk.

Locatie

Een tijdje terug meldde AVROTROS dat de locatie van het 24e seizoen Mexico is geworden. De locaties spelen altijd een grote rol in het spelprogramma en een hoop mooie vergezichten worden dan ook in beeld gebracht.

De locaties spelen altijd een prominente rol in het programma en wordt prachtig in beeld gebracht. Net als in vorige jaren, kunnen we ook dit jaar net zulke mooie locaties verwachten tijdens de opdrachten.

Mol

Moltalk

Direct na elke aflevering is er op NPO 3 Moltalk, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot. Samen met oud-kandidaten, praten zij na over de mogelijke Mol van dit jaar.

Mol_2022_Splinter

 Wie is de Mol? app

Ook dit seizoen kun je weer meespelen in de app, waar je poules kunt aanmaken om zo samen de Mol te ontmaskeren. De voorgaande jaren was er al een Klup-poule en dit jaar is dat niet anders! Je kunt deze activiteit vinden door op Wie is de Mol te zoeken in de Klup-app. Ook is het leuk om samen naar Wie is de Mol? te kijken. Zet vooral een activiteit in de Klup-app en nodig andere kluppers uit!

Naar de Klup-app