Vanavond is het zo ver, het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? begint weer. Dit seizoen gaan de kandidaten (en de mol) naar Zuid-Afrika voor een onvergetelijk avontuur! Het gaat natuurlijk maar om één ding, het ontmaskeren van De Mol.

Het programma

Wie is de Mol? is het avontuurlijke spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren in het buitenland. Eén van hen is de Mol die de anderen tijdens opdrachten wil dwarsbomen. Het programma is een ware kijkcijferhit en ook populair bij veel kluppers.

Wie is de Mol? 2023

Seizoen 23 begint gelijk in het nieuwe jaar. Als molloot start je 2023 dus gelijk goed. Vanaf zaterdag 7 januari 2023, zie je het programma elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. De kandidaten van dit seizoen zijn Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Froukje de Both, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer, Sarah Janneh en Soy Kroon.

Locatie

Een maand geleden meldde AVROTROS via een video dat het decor van het 23e seizoen plaatsvindt in Zuid-Adrika. De locaties spelen altijd een prominente rol in het programma en wordt prachtig in beeld gebracht. Aan de video te zien, kunnen we ook dit jaar net zulke mooie locaties verwachten als vorige jaren.

Wie is de mol 2023

Moltalk

Direct na elke aflevering is er op NPO 3 Moltalk, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. Samen met oud-kandidaten, praten zij na over de mogelijke Mol van dit jaar.

Dit jaar is er opnieuw de online serie ‘Niet de Mol’, gepresenteerd door Splinter Chabot. Elke zondag praat hij als eerste met de afgevallen kandidaat, te zien op NPO Start. Wat gebeurde er na het zien van het rode scherm? En hoe gaat het met de afvaller? 

Mol_2022_Splinter

 Wie is de Mol? app

Ook dit seizoen kun je weer meespelen in de app, waar je poules kunt aanmaken om zo samen de Mol te ontmaskeren. De voorgaande jaren was er al een Klup-poule en er komt deze keer vast en zeker ook weer een. Leuk ook om samen naar Wie is de Mol? te kijken. Zet vooral een activiteit in de Klup-app en nodig andere kluppers uit!

Naar de Klup-app