Na een mooi Klupjaar kijken we nu weer vooruit op 2022. Een leuke tip voor jouw goede voornemens: elke ochtend wakker worden met vers brood aan je voordeur én ook nog jouw lokale bakker ondersteunen. Dat klinkt goed! Dit is allemaal mogelijk door de service van Doorb.

 

Vers brood bij Doorb

Doorb is een webplatform en bezorgservice van vers brood van lokale bakkerijen. 6 ochtenden in de week bezorgen ze voor 07.00 uur vers brood aan huis. De bestelling wordt in alle stilte aan de voordeur gehangen. Het is opgezet omdat veel mensen wel elke dag vers brood van de bakker zouden willen eten, maar door werk en gezin is het vaak niet mogelijk om naar de bakker te gaan. En daarom eet 70% van alle Nederlanders supermarktbrood. Dat is gemakkelijk om te kopen, maar een stuk minder lekker en minder gezond! Daarnaast het heeft als effect dat ‘het bakkertje op de hoek’ uit het straatbeeld aan het verdwijnen is en dat is erg jammer.

Hoe werkt Doorb?

Stel jouw bestelling samen

Vul je postcode en huisnummer in en selecteer de bakker waarvan jij voortaan elke ochtend vers brood in huis wilt hebben. Kies je favoriete producten en ga rustig onderuit zitten.

Doorb gaat aan de slag

De bakkers gaan aan de slag en zetten de volgende ochtend jouw bestelling klaar voor de bezorgers. In alle vroegte haalt de bezorger je bestelling op, stopt het in zijn fietskar en hangt het in stilte bij jou aan je voordeur.

Elke ochtend vers brood

Zodra je wakker bent open je de voordeur en daar hangt het zakje heerlijk vers bakkersbrood. Elke ochtend een beetje vakantiegevoel!

Een baan bij Doorb

Ben jij een vroege vogel? Doorb zoekt ook nog bezorgers! Een goede keuze, want met één uurtje brood bezorgen per dag ben je buiten, in beweging én verdien je lekker bij. Stuur voor meer informatie en aanmelden een mailtje naar bezorgers@doorb.nl. Ben je geïnteresseerd geraakt in Doorb of wil jij meer informatie? Neem dan vooral een kijkje op hun website. Kijk op de website van Doorb