Dick schrijft twee-wekelijks een column over het reilen en zeilen op Klup. Over vriendschap, bijzondere activiteiten of andere actuele (Klup)zaken. Dick houdt best van een beetje aandacht dus zo schrijft hij ook. Hij hoort graag wat je van zijn blog, die om de week op zaterdag verschijnt, vindt. Reageer in de Klup app onder zijn blog. Ook kritische noten hoort Dick graag! Deze week gaat het over, Spot!

Spot!

Nee mensen, dit is zeker geen aanmoediging om lelijke woorden te gaan roepen, dit gaat over Klup. Klup op TV! Een heuse TV-reclame. Hebben jullie hem al gezien? Een stuk of vijf enthousiaste Kluppers die een kubus doorgeven plus de boodschap dat wij een gezellige klup zijn voor na je vijftigste.

Michiel had me (pas toen er iemand uitviel) nog wel gevraagd of ik kon invallen bij de opnames, maar ik was ergens anders harder nodig. Wel een gemiste kans op nationale bekendheid. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben. Hoogstwaarschijnlijk hadden ze mijn oude kop toch ergens achteraan laten figureren. Terecht, want al is de Klup ook voor ná je zeventigste, op TV willen we het wél een beetje aantrekkelijk houden. Ik had het ooit al eens geschopt tot een kwartier op TV-Gelderland, maar daar kijkt geen mens naar. Ik naast mijn schoenen door de straat lopen en niemand had het gezien… Best sneu inderdaad. Met deze Kluppers in de TV-reclame zal het heel anders gaan voorspel ik. Geen dag zal meer hetzelfde zijn. Ik ben jaloers. Die TVspots zullen honderden nieuwe Kluppers naar de app lokken, dus heb ik nog wel een kleine kans BNr te worden. Deze foto zal zeker ook helpen! 

Voorlopig gaan jullie mijn blogjes even missen op de Klupapp.  Ik trek me weer even terug in mijn eigen klupje met slechts twee leden. Vast mijn beste wensen voor Klup en voor jullie!