Corrie mag aanstaande donderdag 28 september om 17:10 aansluiten bij Tijd voor Max! Dat mag je niet missen. Hieronder lees je hoe ze daar terecht is gekomen.

Corrie bij Tijd voor Max

Herinneren jullie nog het mooie, inspirerende verhaal van Corrie dat een paar weken geleden in de krant stond? Van eenzaamheid na een skiongeluk, naar gelukkiger dan ooit. Corrie zat na een skiongeluk lange tijd alleen thuis. De eenzaamheid zorgde ervoor dat ze in een enorme dip belandde. Door honderden activiteiten te organiseren bij Klup klom ze uit het dal. Nu is ze “gelukkiger dan ooit”. Hoe Corrie uit dat dal is gekomen mag ze aankomende donderdag live vertellen op televisie bij Tijd voor Max.

Week tegen eenzaamheid

In het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid, is haar verhaal het perfecte voorbeeld van wat je zélf kunt doen ter preventie. Sociale contacten zijn ontzettend belangrijk en kunnen dé oplossing zijn tegen eenzaamheid. Iedereen ervaart wel eens een gevoel van eenzaamheid, maar erover praten blijft lastig en in sommige gevallen zelfs taboe. Terwijl eenzaamheidsgevoelens grote invloed kunnen hebben op je gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven. Precies wat er met Corrie gebeurde na haar skiongeluk. Dat realiseerde ze op een gegeven moment zelf ook en ze vond het tijd voor actie. Lid worden van Klup heeft haar leven voorgoed veranderd.

Je leest het volledige verhaal van Corrie terug via onderstaande link én natuurlijk allemaal kijken aankomende donderdag om 17:10 bij NPO1!

Klik hier voor het hele verhaal van Corrie

Probeer Klup nu gratis!

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind wekelijks 400+ nieuwe activiteiten en ontmoet eenvoudig leuke mensen. Download de gratis app en de eerste twee activiteiten krijg je van ons. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen