Op 3 juni organiseert de Hersenstichting samen met Klup de grote Vitality Experience in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met volop aandacht hoe je fit ouder kunt worden. Het evenement richt zich op mensen vanaf 50 jaar, dus ook op mij. Ik ben 58 jaar en hoewel ik mijzelf wel fit voel, merk ik toch dat ik misschien niet zo fit ben als ik zelf denk. Zo weet ik dat ik soms wat moeilijker van een stoel kan opstaan, en al helemaal niet vanaf de grond. Tijd om hier iets aan te doen en dus is voor mij de Vitality Experience een eerste stap om te kijken wat ik zelf kan bijdragen aan vitaal ouder worden.

BridgeBond partner van de Vitality Experience

Er is nog een reden dat ik 3 juni aanwezig ben bij het evenement. Ik ben namelijk ook nog een bridger en werk bij de BridgeBond. Ik weet uit eigen ervaring wat bridge kan betekenen bij vitaal en gezond ouder worden. Bridgespelers zijn vaak goed bij de pinken, ze gebruiken hun hersenen en leren graag nieuwe dingen. Dat houdt je mentaal fit. Voor mij heel belangrijk bij vitaal blijven!
Lees hier meer
Bridge

Zoek sociale activiteiten en blijf nieuwe mensen ontmoeten

Sociaal actief zijn is een belangrijk onderdeel van vitaliteit. Bridge speel je nooit alleen. Je bent minimaal met vier personen (als je niet online speelt), dus bridge brengt naast mentale fitheid veel sociale activiteit. Bridgers blijven nieuwe mensen ontmoeten. Ze spelen echt overal: op clubs, bij elkaar thuis, op vakantie of ze doen mee aan een leuke zomerdrive ergens in Nederland. Kortom, bridgers zijn altijd in beweging.

Maak kennis met bridge tijdens de Vitality Experience

Op 3 juni staan wij met ons team midden in het Olympisch Stadion en laten bezoekers kennismaken met bridge. We bieden informatie over bridge en geven een korte clinics Kwik Bridge voor wie een beetje wil ervaren wat bridge is. Het evenement is van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Zien we jou daar? Meld je dan aan via: www.kluppen.nl/vitality
Ook kun je op onze website informatie vinden over de sport en de community: https://www.bridge.n
Tot 3 juni!
Sharon Lowensteijn
Bridge

De Klup Vitality Experience – in het Olympisch Stadion!

We sluiten deze maand feestelijk met elkaar af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt een echte experience met voor ieder wat wils én op het gras van deze toffe plek! Van sportieve activiteiten zoals (salsa)dansen, een wandelclinic, jumpsport en yoga tot interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Zo komt bijvoorbeeld professor Erik Scherder ons uitleggen hoe we dit kunnen doen.

Het belooft een unieke middag te worden en in de komende periode maken we meer van het programma bekend, uiteraard sluiten we de dag met een gezellige borrel af!

Om deel te nemen vragen we je een ticket te kopen via https://kluppen.nl/vitality. We vragen bewust een klein bedrag (€5,- ex transactiekosten) om er zeker van te zijn dat je er bent, zo gaan we samen vitaal de zomer in! Zien we jou op de 3 juni in het Olympisch Stadion?

Koop je ticket hier!