SMAAKT HET…

Richting lente... afsluiten winter. Wil je echt meedoen, check eerst je agenda en even lezen aub!! Speciaal voor de niet bakkerellers-kokkerellers, geen 5 ⭐ koks. Aardappelaanbranders-melkoverkokers of ei verprutsers. Toch met elkaar aan tafel. We doen allemaal stiekem wel eens makkelijk toch? Simpel eten is de bedoeling. Een soepje? Het gaat niet om een hoogstandje. Doe iets simpels en we gaan proeven. Amuse-voorgerecht-hoofdgerecht-toetje.
Simpel eten, denk niet moeilijk, wees niet bang, we doen niet aan status.. ook simpel kan gezond zijn. Een hapje, een lach en praatstof. Ik doe de koffie- thee-water en het hoofdgerecht. Ik maak iets wat ik nog nooit eerder gemaakt heb. Simpel en..spannend. Wil je anders drinken neem je het zelf mee. Ik maak een app 3 weken van te voren. Dan kan men uitvechten wie wat gaat doen amuse-voorgerecht of toetje. Lijkt het je leuk, stuur tegen die tijd een contactje voor mijn adres.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tapas thuis!

4 February 2023 | 16:00 tot 4 February 2023 | 21:00 Leiden, Ne... 9 plekken beschikbaar Ineke

Eten bij Spirit 6

1 February 2023 | 18:00 Mariniersw... 6 plekken beschikbaar Ria

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app