Camp Klupvoordeel Header

Zomeractiviteiten

De 12 leukste zomeractiviteiten in Nederland van 2022

Vier de zomer van 2021! Dat hebben we met z’n allen verdiend. Nu we onze vrijheden weer terug hebben in Nederland, hebben we behoorlijk wat in te halen met elkaar. Welke activiteiten ga jij sowieso doen deze zomer?

Bij Klup is de zomer ook volop begonnen en daarom hebben we onze 12 favoriete activiteiten voor jullie op een rijtje gezet.

Namens het hele Klup team een fijne zomer met veel plezier, activiteiten en nieuwe vriendschappen! Wie weet inspireren de onderstaande activiteiten jou wel om er samen op uit te gaan 🙂

Naar zomeractiviteitenWat is klup?

Welkom bij Klup

Klup is de app voor avontuurlijk 50-plus! Vind bijzondere activiteiten. Deze zomer is het tijd om weer voor een actief en sociaal leven te gaan. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit om de Klup app gratis te proberen! Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Nu aanmelden
👍 38 nieuwe kluppers gingen je vandaag voor!
Jaap Zeilen Zomeractiviteit

Klup in 3 stappen

Klup is de gezelligste 50+ app van Nederland. Ga opzoek naar activiteiten die op jouw interesses aansluiten en doe mee. Organiseer zelf ook activiteiten voor andere Kluppers. Klup; vriendschappen voor het leven.

Word klup-lid

Download de app, registreer jezelf en je kunt meteen beginnen met Kluppen!

  Download iOS versie

  Download Android versie

Activiteiten

Wekelijks worden er 300 activiteiten georganiseerd! Door heel Nederland en voor ieder wat wils.

Ontmoeten

Vriendschappen voor het leven. Je vindt ze bij Klup. Zoek ze in de buurt en op dezelfde interesses. 

1. Zomeractiviteit
Zeilen

Ga lekker het water op! Dé manier om de warme zomer die voorspelt is goed door te komen. Lekker uitwaaien op het water! Huur zelf een bootje, of ga bijvoorbeeld met de Klup Zeildag mee! Er is nog plek!

Nu aanmelden
zomeractiviteit-zeilen

2. Zomeractiviteit
Padel

Ken je dat? Padel? Deze sport maakt een enorme opmars. Het is een mix tussen tennis en squash. Een sport voor jong en oud en perfect om samen te doen. Klinkt als de perfecte activiteit voor kluppers toch?

Nu aanmelden
zomeractiviteit-padel

3. Zomeractiviteit
E-chopper tour

Nog een zomeractiviteit die niet mag missen is touren met een E-chopper. Vooral door de natuur zijn de routes perfect, maak bijvoorbeeld een tochtje door De Hoge Veluwe. Er zijn genoeg e-chopper activiteiten te vinden in de Klup app! Deze zijn zeker de moeite waard om een keer gedaan te hebben! Zeker samen met gezellige kluppers.

Nu aanmelden
e-chopper-zomeractiviteit

4. Zomeractiviteit
Wandelen

Kluppers zijn gek op wandelen en wekelijks vind je tientallen wandelen door het hele land. Heb je zin in actie, natuur en vooral gezelligheid? Wandel dan mee! 

Nu aanmelden

 

5. Zomeractiviteit
Vogelspotten

Tijdens warme zomeravonden in juli en augustus is er in de natuur genoeg te beleven. De vogelzang zwelt, zo vlak voor het ondergaan van de zon, nog even flink aan en daarbij gaan de meeste vogels in de toppen van een struik zitten om zich te laten zien. Mooi om te bekijken! Ook via Klup worden verschillende activiteiten georganiseerd (op deze manier vogel je uit of het wat voor jou is)

Nu aanmelden
zomeractiviteit-vogelspotten

6. Zomeractiviteit
Suppen

Suppen, of wel; peddelsurfen is niet meer weg te denken uit de top van alle zomeractiviteiten. Deze ontspannen manier van jezelf vervoeren over water is in no-time ontzettend populair geworden. Ook binnen Klup wordt er heel wat ‘afgesupt’. Lijkt jou dit wat?

Nu aanmelden

 

7. Zomeractiviteit
Sloepje huren

Varen op een sloep is en blijft ook een activiteit die bij Nederland hoort. Probeer er tegenwoordig maar eens een aan te schaffen, ze zijn bijna niet meer te verkrijgen. Gelukkig zijn er kluppers binnen Klup die er een bezitten en regelmatig routes varen. Ben je er bij? Anders kun je er natuurlijk een huren! Er is niets lekkerder dan een dagje varen.

Nu aanmelden

 

zomeractiviteit-sloepje-huren

8. Zomeractiviteit
Daghappen

Wie proost er mee op een mooie zomer? We mogen weer lekker uit eten! Ook binnen Klup wordt in verschillende steden in Nederland buiten de deur ‘gehapt’. Alle restaurants zijn al op de hoogte en er wordt een heerlijke daghap geregeld. Bekijk of jouw stad er bij zit, ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een drankje en heb een fantastische avond. Eet smakelijk alvast!

Nu aanmelden

 

zomeractiviteit-kluphappen

9. Zomeractiviteit
Reizen

Reizen. Het mag weer! Eindelijk mogen we weer een beetje de buurt verkennen. Binnen of buiten Europa, er is genoeg aanbod. Een lekkere stad bezoeken of liever een strandvakantie. We zijn er allemaal weer aan toe. Binnen Klup worden ook reizen georganiseerd. Bekijk ze allemaal.

Nu aanmelden
zomeractiviteit-reizen-klup

10. Zomeractiviteit
Pitch & putt

Pitch en putt is eigenlijk een soort golf, maar dan met kortere afstanden. Een ietwat makkelijkere variant, maar niet minder leuk! Supertof om met elkaar de baan op te gaan, te kletsen en actief in de zon bezig te zijn! Binnen Klup ook vaak langs gekomen als activiteit!

Nu aanmelden

 

Pitch en Putt

11. Zomeractiviteit
Fietsen

Wist je dat Nederland een van de landen is met de mooiste fietsroutes? Waarschijnlijk heb je al een van de parels gefietst de afgelopen tijd, maar het blijft leuk en fijn om te fietsen. Er zijn genoeg activiteiten in de app waar gefietst wordt!

Nu aanmelden
Fietsen door Nederland

12. Zomeractiviteit

Picknicken

Picknicken is altijd al populair geweest, maar zeker dit jaar nu we weer wat mogen, zijn de parken lekker vol met mensen die in de zon genieten van versnaperingen. We mogen weer lekker het huis uit. Naast lekkere versnaperingen, zijn er natuurlijk ook spellen die gedaan worden in het park.

Nu aanmelden

 

Picknicken in Nederland

Ontmoet en geniet!

Klup is de app voor avontuurlijk 50-plus! Vind bijzondere activiteiten. Helemaal nu is het weer tijd om weer voor een actief en sociaal leven te gaan. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit om de Klup app gratis te proberen! Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Nu aanmelden
👍 38 nieuwe kluppers gingen je vandaag voor!

Activatie Hertog Luchthballon