Kook Voor Je
Buur 10-daagse

Je buur een handje helpen?
Kook een portie meer!
Kook Voor Je Buren 10-daagse

Kook voor je Buur 10-daagse: waarom deze actie?

Klup en Stichting Thuisgekookt slaan de handen ineen voor de “Kook Voor Je Buur 10-daagse” van 23 september tot 4 oktober 2021.
Voor deze mooie actie zoeken we kluppers die het leuk vinden een buurtgenoot blij te maken met een warme verse maaltijd. Hiermee creëren we een momentum waarbij we – in dezelfde week als de Week tegen Eenzaamheid en Burendag – zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact brengen door middel van een maaltijd. En daar hoef je helemaal geen topkok voor te zijn, integendeel! Een portie pasta, stamppot of salade: ieder gerecht is meer dan welkom.

Zo werkt het!

Aanmelden

Meld je aan via Thuisgekookt.nl als thuiskok en maak een profiel aan. Je ontvangt dan nog meer informatie om je op weg te helpen van Thuisgekookt.

Koken

Kook een portie meer tussen 24 september en 3 oktober en bied een maaltijd aan via het Thuisgekookt platform. Je ontvangt de kostprijs (tussen €3,- en €6,-) van de maaltijd.

Delen

Via Thuisgekookt kom je in contact met een buur die graag een maaltijd van jou ontvangt. Je kunt samen afstemmen wanneer dit gebeurd en of het opgehaald of gebracht kan worden.

Wil je zelf een maaltijd?

Ken of ben jij iemand die graag zelf zo’n met liefde bereide maaltijd kan gebruiken? Ook dan kun je je via Thuisgekookt.nl aanmelden om te kijken wat er in de buurt wordt aangeboden!

Meld je nu aan!