KlupNight-dansavond-50+

KlupNight

Happy New Year Party

Op een unieke locatie dansend en proostend het nieuwe jaar inluiden tijdens de KlupNight – Happy New Year Party!

In het romantische Fort bij Vechten (bij Utrecht) dans je in verschillende gewelven op de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu. DJ  Balthazar (oa. bekend van Tivoli, 33+Party’s, Hotel Arena) en DJ Jean Paul (van de Groovy Sunday en SoulBoat) zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan deze avond. Tussendoor ontmoet je andere kluppers en klets je bij rondom een vuurkorf of op het winterse terras. Trek je feestelijke pak aan en samen met honderden kluppers luid je het nieuwe jaar knallend in.

Nog geen klupper en wel meefeesten?

Geen probleem en meer dan welkom. Het enige wat we vragen is dat je de vijftig bent gepasseerd bent en zin hebt in een gezellige avond. Wil je weten wie er allemaal komen? Download dan de Klup-app en registreer met de code ‘happy2024’, dan ontvang je een gratis maand lidmaatschap (t.w.v. €6,99). Na deze avond weten we zeker dat je ook een klupper wordt.

Graag tot zaterdag 13 januari! 💃🕺

Koop je tickets via onderstaande knop (let op: het gaat hard, dus wees er snel bij) 👇🏻

Ticket kopen

Wat is Klup?

Klup is de gezelligste 50+ app van Nederland. Via Klup ontmoet je laagdrempelig nieuwe mensen en ga je er samen op uit. Wekelijks worden er 500+ activiteiten georganiseerd door het hele land. In de onderstaande stappen wordt jij ook een klupper👋

Word Klup-lid

Download de app en registreer (gebruik de code ‘happy2024‘ voor een gratis maand lidmaatschap)

  Download iOS versie

  Download Android versie

Activiteiten

Wekelijks worden er meer dan 500 activiteiten georganiseerd door leden (kluppers) zelf. Zo is er op ieder moment van de week wat te doen.

Ontmoeten

Vriendschappen voor het leven of gewoon een gezellige avond. Ontmoet nu heel eenvoudig leuke mensen met dezelfde interesses.