wandelen redenen

Na je eerste activiteit, wil je niet meer anders

Organiseren , hoe doe je dat?

Doe jij met mij en honderden andere kluppers mee?

Als actieve klupper ken je het Klup-gevoel als geen ander en weet je hoe leuk het is om deel te nemen aan activiteiten. Je moest wellicht een drempeltje over bij je eerste deelname aan een activiteit en hetzelfde geldt voor je eerst georganiseerde activiteit. Toch wil ik een beroep op je doen om het eens te proberen. Net als bij je eerste deelname wil je na je eerst activiteit niet meer anders, zeker na de dankbaarheid van de deelnemers. Ohja, je spaart bij het organiseren van activiteiten ook gratis lidmaatschap. Mooi meegenomen! 

Begin bijvoorbeeld eens met een laagdrempelige activiteit zoals een wandeling, hapje eten of fietstocht. In de onderstaande video leg ik uit hoe het werkt en je vind via onderstaande knop de uitleg flyer die we speciaal hebben gemaakt voor (nieuwe) organisatoren. Als je op de knop klikt kun je het bestand rechts bovenin downloaden (pijltje omlaag) of eenvoudig printen.

Zo ben je hopelijk klaar om je eerste activiteit te organiseren. Heb je toch een vraag, stuur ons dan even een mailtje – klik hier.

Veel plezier en we zien je activiteiten graag verschijnen in de app! 💪