Community Regels Klup

Community regels

Om iedereen zich thuis te laten voelen

Hi klupper,

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en op een prettige manier met elkaar omgaat binnen Klup. Om een goede sfeer binnen Klup te kunnen waarborgen hebben we de 10 belangrijkste (huis)regels voor je op een rij gezet. We willen je vragen deze aandachtig door te lezen zodat we van Klup een veilige en bijzondere plek kunnen maken waar iedereen zich thuis voelt 🙏🏽

1. Klup is speciaal ontwikkeld voor 50-plussers en dus alleen vanaf 50 jaar te gebruiken.

2. Klup is geen dating platform, gebruik het hier dus ook niet voor!

3. Gebruik je echte naam en zorg voor een duidelijke profielfoto. Onduidelijke profielfoto’s of fake accounts worden niet getolereerd.

4. Laat een ander in zijn waarde en omarm de verschillen. Plaats geen beledigende, onfatsoenlijke of erotische berichten. Binnen Klup respecteren we elkaar.

5. Iedereen is welkom! Verwelkom nieuwe kluppers (te herkennen aan het gele poppetje op hun profiel). Buitensluiten van kluppers of kliekjesvorming wordt niet geaccepteerd. Het plaatsen van reacties is enkel bedoeld voor relevante zaken omtrent activiteiten en momenten. Het is geen plek voor irrelevante zaken of persoonlijke discussies.

6. Aanmelden = deelnemen. Het is niet toegestaan jezelf aan te melden voor activiteiten in de toekomst zonder dat je zeker weet aanwezig te zijn. Mocht je dit niet zeker weten, gebruik dan de ‘bewaar’ optie in de app.

7. Bij meer dan 2x afmelden binnen 48 uur voor aanvang van een activiteit behoudt Klup zich het recht je account te pauzeren of aanmelden voor activiteiten tijdelijk niet mogelijk te maken.

8. Bij betaalde activiteiten ben je als deelnemer verantwoordelijk voor de gemaakte kosten. Dit betekent dat je zelf voor vervanging zorgt als je niet meer kan of de kosten voor je eigen rekening neemt.

9. Klup accepteert geen spam, promoties of handelingen die voor Klup als concurrerend beschouwd kunnen worden. Zonder toestemming wordt elke vorm van promotie, reclame of activiteiten met persoonlijk gewin direct geblokkeerd en/of verwijderd.

10. Klup is bedoeld voor het ondernemen van activiteiten met andere gebruikers. Het is dan ook niet toegestaan om oproepen en of vragen te plaatsen op het platform, anders dan activiteiten waar anderen fysiek of online aan kunnen deelnemen.

Dank voor het lezen van de Klup Community regels en voor je hulp om van Klup een mooie plek te maken! 🙏🏽 Vind je dat iemand zich niet aan bovenstaande regels houdt of ongepast gedrag vertoond? Stuur dan een mail naar help@kluppen.nl of laat het ons weten door deze persoon te rapporteren via de “optie”knop op zijn/haar profiel. Dan gaan wij ermee aan de slag*

Tot slot zijn deze community richtlijnen & regels continu in ontwikkeling dus we horen graag als je aanvullende suggesties of opmerkingen hebt.

Deze en meer gebruiksregels zijn terug te lezen in onze Algemene Voorwaarden

*Wanneer geen gehoor wordt gegeven aan bovenstaande regels behoudt Klup zich het recht een profiel of geplaatste informatie te blokkeren en/of te verwijderen.