Van 21 t/m 23 juli vindt op buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland de negende editie plaats van Wonderfeel. Op dit betoverende festival voor jong en ouder kun je drie dagen lang, slenterend van podium naar podium, genieten van (klassieke) muziek door topmusici, van dichters, denkers en dansers, van biologische wijn en smakelijke hapjes. Het hele programma verschijnt op www.wonderfeel.nl.

Het Wonderfeel weekend

Dwaal tijdens zomerfestival Wonderfeel een weekend lang door de bosrijke omgeving van buitenplaats Schaep en Burgh en laat je verrassen door klanken van klassiek met vleugjes pop en jazz. Of van poëzie bij Dichter onder de Boom, prikkelende bespiegelingen van festivaldenker Eva Rovers, een dansvoorstelling, een yogasessie en kinderactiviteiten tot een vrolijke afsluiting met de Meezingbende. Tussendoor  zijn er hapjes en drankjes bij de biologische wijnbar en smaakvolle foodtrucks.

Muziek

Aan het programma wordt nog hard gewerkt, maar de eerste namen zijn bekend. Zo spelen Julien Libeer & Friends Schuberts meesterlijke Forellenkwintet. PRJCT Amsterdam vertolkt samen met countertenor Maarten Engeltjes en stersopraan Elisabeth Hetherington Pergolesi’s paradijselijke Stabat Mater. Verder zijn er optredens van onder meer Youp van ’t Hek begeleid door het Matangi Quartet, het Nederlands Blazers Ensemble, Black Pencil, Quirine Viersen, Cappella Amsterdam en natuurlijk het Wonderfeel Festival Orchestra met onder anderen de Turkse cellist Jamal Aliyev.

Wonderfeel

Natuurmonumenten

Wonderfeel wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten en vindt plaats in de prachtige natuur van de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn. De bezoekers dragen met de aanschaf van een ticket dan ook bij aan de instandhouding van de natuur van de ’s-Gravelandse buitenplaatsen.

Bezoek festival Wonderfeel

Ben jij enthousiast geworden? Maak dan een activiteit aan in de Klup-app en ga samen komende zomer op pad. Tickets zijn te bestellen op http://www.wonderfeel.nl/