Heb jij zin in een nieuw avontuur dat je niet wilt missen? Voor degenen die mij al kennen, dit keer gaan we niet een weekeindje weg op een klipper, maar gaaan we het water op met een klein valkje. En niet op de waddenzee, maar zeilen op de prachtige Friese meren, omringd door een gezellige groep mensen. En dat alles ook nog eens voor het goede doel. De SailWise bedrijven regatta in Elahuizen!

Klupper Simone over de regatta

Dit geweldige evenement is de perfecte gelegenheid om als klupper kennis te maken met SailWise. Ik zelf draag deze stichting een heel warm hart toe. Al een paar jaar vier ik twee keer per jaar, samen met mensen met een beperking, een super leuke watervakantie. Ook ga ik naar het vrijwilligersweekend.

SailWise

Voor wie SailWise nog niet kent, ze zijn een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking, zodat ook zij kunnen genieten van zeilen en watersport. SailWise organiseert de bedrijven regatta voor het eerst in Friesland, in teams, met en zonder zeilervaring. Iedereen kan zich op dit moment inschrijven. Dit jaar heb ik het idee opgepakt om met een Klup-team deel te nemen aan deze bijzondere regatta.

regatta

Een leuk Klup-uitje

SailWise leent zich perfect voor een Klup-uitje natuurlijk! Ten eerste is het een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of aan te haken bij de mensen die je al hebt leren kennen via een eerdere activiteit. Samen met je mede-kluppers vorm je een team aan boord van een zeilboot. Je werkt samen, leert van elkaar en bouwt vriendschappen op. Het is een unieke gelegenheid om je sociale kring uit te breiden en nieuwe connecties te maken met gelijkgestemden die ook graag actief bezig zijn.

Simone en SailWise

Zelf kijk ik altijd heel erg uit naar mijn tochten met SailWise. Hoe kun jij deelnemen aan de regatta? Op donderdag 21 september vindt het allemaal plaats. Meld je aan in de Klup-app bij de activiteit van Simone. Uiteraard wordt die dag ook de Klup-vlag gehesen. Sluit je aan bij het Klup-team en zeil met ons mee tijdens deze leuke dag. Het wordt heerlijk en bovendien een onvergetelijke ervaring!

Klik hier en meld je aan voor de activiteit
regatta

Genoeg fesivals deze zomer

Er zijn tal van festivals die je kunt bezoeken in de (na)zomer. Heb jij er al eentje op het oog, maar weet je nog niet met wie je erheen gaat? Maak dan een activiteit aan in de Klup-app en wie weet sta jij deze zomer flink los te gaan samen met andere kluppers op een festival!

Maak een activiteit aan