Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit in december? En wil jij helemaal in de winterse kerstsferen komen? Kasteel de Haar staat in december helemaal in het teken van kerst. Lees hieronder meer over het kasteel in het midden van het land. 👇

 

Een magische kerst in Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het middeleeuwse kasteel, gelegen in Haarzuilens – dichtbij Utrecht, kenmerkt zich door de rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuilgaan.

Het kasteel staat helemaal in het teken van kerst. Tijdens deze donkere dagen is Kasteel de Haar omgetoverd tot een sfeervol en betoverend kerstkasteel. Van 7 december t/m 2 januari is Kasteel de Haar en het park eromheen te bezoeken in kerstsferen.

Kasteel de Haar

Exclusieve kerst in de Kapel

Aan de voet van Kasteel de Haar ligt de bijbehorende, eeuwenoude Kapel als een laatste tastbare herinnering aan het oude dorpje Haarzuilens. Deze winter is er een unicum! Van 11 t/m 19 december wordt de Kapel tijdelijk opgesteld voor publiek. Ook de Kapel is volledig in kerstsfeer versierd, compleet met lichtjes en wensboom.

Kapel Kasteel de Haar

Extra informatie

Het park van Kasteel de Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling, bijvoorbeeld als afsluiting van het kasteelbezoek. Met een park van 55 hectare bevinden zich onder andere; Engelse en Franse stijltuinen, een Hertenkamp, een doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes bevinden. Een leuke activiteit om in de Klup-app te zetten!

Wil je alleen de Kapel en het park bezoeken? Dan is alleen een ticket voor het park genoeg. Bestel tickets voor een specifieke datum en tijd via de website van Kasteel de Haar. Er is slechts een beperkte beschikbaarheid.

Prijzen

De prijzen bij een kasteelbezoek (incl. toegang tot het park) zijn:

0 t/m 3 jaar: gratis

4 t/m 12 jaar: €12,50

Volwassenen: €18,-

Parkeerkosten: €6,-

 

De prijzen voor alleen een bezoek aan het park zijn:

0 t/m 3 jaar: gratis

4 t/m 12 jaar: €5,-

Volwassenen: €7,-

Parkeerkosten: €6,-

Op naar Kasteel de Haar

Waar wacht je nog op? Zet een bezoek aan Kasteel de Haar als activiteit in de Klup app. Bewonder samen met andere kluppers het kasteel en het park in winterse kerstsferen! En vergeet geen leuke foto’s te maken om in momenten te plaatsen!

Naar de Klup-app