De komende tijd stellen we graag de verschillende Kluphosts aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Willy uit Purmerend. Nou Willy, vertel het maar!

Kluphost Willy

“Ik ben Willy, 60 jaar en kom uit Purmerend. Ik ben werkzaam als coördinerend zorgprofessional. Daarnaast ben ik Kluphost van de regio Purmerend en de plaatsen daar omheen rond Amsterdam!

Klik hier voor het profiel van Willy

Wanneer ben je Kluphost geworden?

Ik ben host geworden in de lockdown fase, omdat ik het van belang vond om mee te werekn aan de continuïteit van de (buiten) Klup activiteiten ter voorkoming van een nóg grote isolement en eenzaamheid onder de mensen in toch al een moeilijke fase.”

Wauw, inspererende motivatie om host te worden! Wat vind je er zo leuk aan?

“Het organiseren, enthousiasmeren en het verspreiden van gezelligheid en positiviteit. Ik help kluppers, indien gewenst, over de drempel naar een eerste activiteit. Ik bied hulp of tips bij het organiseren. Ook help ik bij vragen over de Klup-app, stimuleer ik bij het uitbreiden van persoonlijke netwerken én bewaak ik de continuïteit van activiteiten binnen mijn eigen regio.”

Willy

Tips voor nieuwe kluppers

Een hele mond vol wat je hierboven noemt, en natuurlijk super belangrijk. Heb je tips voor mensen die nét bij Klup binnen komen?

“Kijk in de Klup-app wat je leuk vindt om aan deel te nemen. Stap over de drempel en neem die eerste stap. Vind je dat moeilijk? Neem dan een goede bekende van je mee als introducé of ga samen met een host uit jouw omgeving er naartoe. Het kan ook zijn dat de activiteit vol is. Plaats dan zelf iets op de Klup-app waar je graag naartoe zou willen. Begin klein, met een beperkt aantal deelnemers en bouw dit met een volgende activiteit uit. Vraag gerust hulp en advies bij een host in jouw omgeving!”

De leukste Klup herinnering van Willy

Goeie tips! “Gewoon doen” dus eigenlijk :). Wat is jouw leukste Klup herinnering?

“De oud en nieuw viering op MS de Rotterdammer in Rotterdam. Wat een gezelligheid met kluppers uit Zuid- en Noord-Holland. Tot even voor 12 werd er gevaren, gedanst, gegeten en gedronken om vervolgens vóór de Erasmusbrug voor anker te gaan voor een fantastisch mooi vuurwerkspektakel vanaf de Erasmusbrug. Wát een feest, wát een mensen en wát een onvergetelijk mooie ervaring in een geweldig mooie stad!”

Benieuwd wat een Kluphost doet? Klik hier!

 

Willy

De Erasmusbrug met de oud en nieuw viering