De komende tijd stellen we graag de verschillende Kluphosts aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Paulien uit Grootebroek. Nou Paulien, vertel het maar!

Kluphost Paulien

“Ik ben Paulien Ursum, 57 jaar en woon in Grootebroek. Sinds kort ben ik Kluphost van West-Friesland. Het bestaat uit een best groot gebied, dus er mag nog best een Kluphost bij voor het westelijke deel! (hint voor mensen om zich op te geven als host!). Daarom richt ik me voornamelijk op het oostelijke deel van West-Friesland.

Klik hier voor het profiel van Paulien

Wat is de reden dat jij je hebt opgegeven om host te worden?

“De voornaamste reden is dat ik het ontzettend mooi en belangrijk vind om nieuwe kluppers een warm welkom te geven. En dat ze ernaar uitkijken om nieuwe mensen te ontmoeten en dat ze kunnen genieten van activiteiten”

“Door hun eventuele vragen te beantwoorden hoop ik twijfels en onzekerheden weg te kunnen nemen. Desnoods maak ik van te voren al kennis met ze! Want niet iedereen durft zo makkelijk over die drempel heen te gaan en ergens op af te stappen.”

Paulien

Klopt helemaal, een mooie reden om host te worden! Heb je nog tips voor nieuwe kluppers?

“Jazeker! Stuur een pb’tje (berichtje) naar een Kluphost, die ontvangen we graag. Stel je vragen en zelf hoop ik altijd dat mensen bijvoorbeeld met elkaar willen carpoolen. Ook dat zorgt immers voor verbinding.”

Goeie tips, gewoon doen dus! En wat is jouw leukste kluphost ervaring?

“Mijn leukste Kluphost ervaring is aangeven dat je best samen iets wil organiseren, maar dat diegene uiteindelijk toch zoveel vertrouwen in zichzelf heeft gekregen dat dat niet eens meer hoeft! Daar doe je het toch voor!

“Ik merk dat nieuwe kluppers het fijn vinden om bij een Kluphost terecht te kunnen met vragen en onzekerheden. Eigenlijk zijn we met z’n alle Klup, niemand uitgezonderd!”

Wat is een Kluphost?

Ben je benieuwd naar wat een Kluphost doet? Klik dan op de knop hieronder en lees meer.

Benieuwd wat een Kluphost doet? Klik hier!