De komende tijd stellen we graag de verschillende Kluphosts aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Miranda uit Tilburg. Nou Miranda, vertel het maar!

Kluphost Miranda

“Ik besteed graag aandacht aan nieuwe kluppers” is waarmee Miranda aftrapt. En dat is niet het enige!

“Door Klup ben ik (weer) een leuk en actief leven gaan leiden. Door mede-kluppers die deelnemen aan mijn activiteiten ben ik opgebloeid. Andere kluppers hebben aan mij een gastvrije kluphost, met aandacht voor de “nieuwelingen”. Ik weet hoe lastig het kan zijn om als nieuwe klupper naar een activiteit toe te gaan. Vaak kennen mensen elkaar al en dan is de drempel soms toch wel hoog.

Ik zorg ervoor dat nieuwe kluppers zich welkom, veilig en vertrouwd voelen. En iedereen mag mij om tips vragen. Ik help graag met tips aan anderen voor het organiseren van activiteiten”

Klik hier voor het profiel van Miranda

Heb je tips om deel te nemen of om te organiseren?

“Doe het gewoon! Ga lekker organiseren. Het is erg leuk om activiteiten te organiseren voor een breed publiek en de kosten vooral betaalbaar te houden voor iedereen. Een leuke herinnering als kluphost is een activiteit die ik toen samen met een andere host heb georganiseerd. De jaarlijkse snertwandeling. Ik was zo trots op mezelf, dat ik zomaar een wandeling mee had georganiseerd en iedereen daarna erg blij en tevreden was! Dit zorgde ervoor dat ik blij was dat ik deze stap had genomen.

Voor iedereen die voor het eerst van plan is te gaan deelnemen: doe het, neem de stap! Deelnemen aan Klup is gewoon een leuk leven terugkrijgen”

Ga kluppen!

Wat is een Kluphost?

Ben je benieuwd naar wat een Kluphost doet? Klik dan op de knop hieronder en lees meer.

Benieuwd wat een Kluphost doet? Klik hier!