De komende tijd stellen we graag de verschillende Kluphosts aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Han uit Enschede! Nou Han, vertel het maar!

Kluphost Han

“Ik ben Han, een energieke man van 66 jaar uit Enschede, die 2 jaar geleden met prepensioen is gegaan. Daarvoor heb ik 40 jaar als (internationaal) projectleider van halfgeleider systemen (onder andere voor ASML) gewerkt. Ik zet met name muziekevenementen en stadswandelingen, waarbij ik zelf de gids ben, in de Klup-app. Natuurwandelingen en borrels vind ik ideaal om ongedwongen met zoveel mogelijk nieuwe kluppers te praten. Daarnaast zijn disco-party’s mijn nieuwe passie. Ik doe mijn best om nieuwe kluppers gelijk bij Klup te betrekken.”

Klik hier voor het profiel van Han

Han

Waarom ben je Kluphost geworden?

“Ik ben in 2001 lid van een activiteitenclub geworden. Toen die club ter ziele ging heb ik eind 2002 Activiteitenclub Fun4uU opgericht, waarbij de leden zelf de activiteiten voorstelden. Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Fun4U,we gingen naar diverse muziekoptredens, naar Oerol en zelfs met de ‘harde kern’ op vakantie naar Sri Lanka. Daarnaast het ik samenwerking gezocht met andere activiteitenclubs en het Landelijk Platform.”

“Ik heb altijd veel plezier gehad in het organiseren en het onderhouden van de communicatie, maar in 2010 zakte de club in en heb ik deze opgeheven, mede doordat ik voor mijn werk 2,5 jaar naar Californië verhuisde. Daarna hield ik wel nog een activiteitenlijst voor Twente bij op Facebook. Ik zie Klup als een revical van mijn oude activiteitenclub, maar nu met een hele handige app! Ik heb er veel zin in om als Kluphost voor Twente mijn bijdrage aan Klup te leveren.”

De leukste Klup ervaring van Han

“Ik had al lang niet meer gedanst, omdat het toch een beetje gek staat om als 60’er te dansen tussen allemaal jonkies. Met Klup sta je met allemaal 50+’ers op de dansvloer en wordt het weer leuk om op de muziek uit je jeugd te dansen. Na Disco-Train bij Fellini in Enschede hadden we als een kluppie ‘danstukkers’ dat zich tijdens VROEGER in Café de Hip in Deventer mengde met de danslustige Deventenaren. Ik heb veel zin in de komende dansparty’s in Decenter, COlmschate, Hengelo en Enschede om de voetjes van de vloer te doen!”

angelique

Wat is een Kluphost?

Ben je benieuwd naar wat een Kluphost doet? Klik dan op de knop hieronder en lees meer.

Benieuwd wat een Kluphost doet? Klik hier!