De komende tijd stellen we graag de verschillende Kluphosts aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Desiré. Nou Desiré, vertel het maar!

Kluphost Desiré

“Mijn naam is Desiré Doornbos, ben ondanks mijn naam toch een man. Ik woon heel mijn leven in Baarle-Nassau, waar ik regelmatig rondleidingen geef waarbij je gedurende 5 kilometer 23 keer de grens Nederland-België passeert. Ik organiseer ook veel wandelingen en hou van concerten. Borrels en dansavonden laat ik liever aan anderen in mijn regio over, die zijn daar veel beter in!

Klik hier voor het profiel van Desiré

Wanneer ben je lid geworden?

Ik ben lid van Klup vanaf 2017, Kluphost in (West-)Brabant ben ik geworden op voordracht van een ander Klup-lid. Ik help graag anderen en iedereen kan bij mij terecht voor vragen, wat ook zeker met regelmaat gebeurt. Ik raad iedereen, schroom niet, aan om aan activiteiten deel te nemen. Er organiseer zeker zelf ook iets als je dat wilt. Vind je het spannend om voor het eerst een activiteit te organiseren? Dan kun je ook aan iemand vragen om mede-organisator te zijn; al doende leert men.”

Desiré

Ik voelde me tijdens deze activiteit als een koning, de foto spreekt voor zich 😉

Tips voor nieuwe kluppers!

  • Probeer aan wandelingen of etentjes mee te doen, je voelt je daar snel thuis, leert wat kluppers kennen, dat is fijn als je deel gaat nemen aan andere activiteiten
  • Probeer bij borrels of dansavonden zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn, bij aanvangstijd het liefst. Het is dan nog rustig en andere komen naar jou toe om zich voor te stellen en een praatje te maken. Kom je later, wanneer het al druk is en ken je bijna niemand? Dan is het moeilijker om ertussen te komen
  • Probeer aan een aantal activiteiten per maand mee te doen, je leert dan meer kluppers kennen
  • Vraag aan iemand wie de organisator is en stel jezelf voor. Een goede organisator maakt een praatje en stelt jou dan vervolgens voor aan de andere kluppers, zo voel je jezelf gelijk thuis!

 

Benieuwd wat een Kluphost doet? Klik hier!