De komende tijd stellen we graag de verschillende Kluphosts aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan Angelique, een van de hosts uit Limburg! Nou Angelique, vertel het maar!

Kluphost Angelique

“Ik ben Angelique, Kluphost van Zuid-Limburg Parkstad. Sinds 1 jaar ben ik lid van Klup. Dit heeft mijn leven voor goed veranderd. De reden dat ik mij aan heb gemeld is omdat een goede kennis die lid is van Klup, me hierover vertelde. Ik werd nieuwsigierig en ben gaan kijken op internet. Ik zag dat het iets leuks is om nieuwe mensen te ontmoeten en om leuke dingen te doen. Ik heb vriendinnen zat, maar die hadden niet zo’n zin om vaak uit te gaan of lekker naar een restaurant te gaan. Dus ik werd lid van Klup, en in oktober 2022 heb ik mijn eerste Klup activiteit georganiseerd. Dat was erg leuk en gezellig!”

Klik hier voor het profiel van Angelique

Angelique

Angelique kreeg leuke reacties

“Dit was zo leuk én ik kreeg leuke reacties van andere kluppers, dus ik dacht: dat smaakt naar meer! Daarop volgend heb ik snel meerdere activiteiten georganiseerd zoals bowlen, uit eten, wandelen met lunch,steengrillen en borrelen, lasergamen en een grotwandeling in Maastricht. Ik kreeg zoveel goede reacties en zag ook dat mensen elkaar opzochten in de Klup-app en tijdens activiteiten. Dat vind ik zo fijn en leuk om te zien. Klup verbindt! Klup is vóór en dóór kluppers. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en vele activiteiten te plannen (en te organiseren). Wat ook erg fijn is, is dat mensen het naar hun zin hebben en een leuke dag beleven samen.”

Klinkt goed Angelique. En je bent ook nog eens Kluphost. Doe je speciale activiteiten sinds je Kluphost bent in Zuid-Limburg Parkstad?

“Ik organiseer sinds kort samen met Kluphost Frans een leuke middag voor nieuwe kluppers. Enerzijds om informatie te geven over bijvoorbeeld de app en over het organiseren en anderzijds ook gewoon voor de gezelligheid. Dit spreekt veel mensen erg aan!

Ook hebben we laatst een hele leuke, gezellige cocktailavond gehad bij Kasteel Ter Borgh. Dit hebben we samen georganiseerd met de Kluphosts van Limburg: Yvette, Hans, Frans en ikzelf. Het was erg geslaagd en de kluppers hadden het erg naar hun zin. Daar houd ik van!”

angelique

Een mooie afsluiter

“Over houden van gesproken, sinds kort heb ik ook de liefde bij Klup gevonden. Dus Klup verbindt ook in de liefde!

Mijn motto: ik blijf met jullie kluppen, kluppen jullie mee?”

Wat is een Kluphost?

Ben je benieuwd naar wat een Kluphost doet? Klik dan op de knop hieronder en lees meer.

Benieuwd wat een Kluphost doet? Klik hier!