Kluphosts zijn belangrijk voor Klup. Een Kluphost fungeert bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer van een bepaalde regio, zorgt ervoor dat nieuwe kluppers zich welkom voelen én helpt anderen op weg binnen Klup. Onze ambitie is om een landelijk netwerk van “hosts” te hebben, zodat Klup goed vertegenwoordigd is door heel Nederland. Daarom zijn we afgelopen november gestart met het verder optuigen van het Kluphost programma. We gaan per maand naar een nieuwe provincie.

Hoe vinden we een nieuwe Kluphost?

In november zijn we gestart met Noord-Holland. Samen met onze kersverse collega (én klupper) Ton hebben we gekeken hoe we nieuwe hosts konden vinden in Noord-Holland. Vele e-mails en telefoontjes volgden. “Is dat dan wel iets voor mij?” “Wat houdt een host zijn dan precies in?” Voor alle geïnteresseerden hebben Kluphost Willy en Ton een informatieavond gehouden in Heemskerk waar alle vragen konden worden gesteld door de aanwezigen. Tijdens de informatie-belletjes en de informatie-avond werd de één nog enthousiaster en de ander wil het nog even aankijken. Alles is goed, want we zijn blij met alle organisatoren!

Nieuwe Kluphosts

Wat we ook ontzettend leuk vinden om te delen zijn alle nieuwe Kluphosts die zich de afgelopen 1,5 maand hebben aangemeld. Super belangrijk en waardevol voor Klup en we vinden het te gek dat ze zich zo willen inzetten.

Mag ik jullie voorstellen aan de nieuwe Kluphosts:

  • Yvette  regio Zuid-Limburg
  • Miranda regio Midden-Noord Brabant
  • William regio Kop van Noord-Holland
  • Karin regio Haarlem
  • Wilma regio Amstelveen
  • Anna regio Zuid-Oost Friesland
  • Astrid regio Alkmaar

Artikelen in de krant

Tenslotte nog leuk om te delen dat door de inzet van hosts Willy uit Purmerend en Yvette in Zuid Limburg we 2 hele mooie artikelen hebben gekregen in de krant! Willy met een stuk over de Nationale Snertdag en Yvette met de allereerste Limburgs Klupmiddag in Dagblad de Limburger. Gaaf om te zien dat dit zulke mooie artikelen zijn geworden!

Wil jij Kluphost worden?

In januari staat Utrecht op de planning! Samen met Kluphost Jan-Peter wordt er 30 januari een informatieavond georganiseerd voor alle geïnteresseerden in de provincie Utrecht. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via onze informatiepagina.