De fantastische reis naar Toscane gaat Jaap nog eens over doen! In september gaat het spektakel weer plaatsvinden. Dit wordt 8 dagen lang genieten van het prachtige landschap, heerlijke eten en heel veel gezelligheid!

Jaap gaat weer op Klupreis naar Toscane

De Toscaanse streek in Italië is prachtig en (meestal) heerlijk vertoeven in september. Het gebied kenmerkt zich met haar pittoreske dorpjes en de fraaie uitzichten over de heuvelachtige wijngaarden. Je kent het beeld wel van die schilderijtjes en ansichtkaarten.

Gezellig met een groep op vakantie

De reis wordt uitgevoerd door Tempelman Travel onder reisleiding van Jaap Houweling en Arie Tempelman. Zij kennen dit gebied en laten jullie de mooiste plekjes zien. Het programma zal grotendeels hetzelfde zijn als vorig jaar. De reis begint zondagavond met een vlucht van Amsterdam Schiphol naar Pisa. De dagen daarop volgend ga je de mooiste Italiaanse dorpjes en uitzichten bezoeken. Op zijn tijd strijken we neer op een van de vele oude pleinen voor het nuttigen van een heerlijke cappuccino, gelato of een lekker wijntje. Steden die we onder andere zullen aan doen zijn Lucca, Florence, Siena en San Gimignano. Ook Le Cinque Terre, vijf prachtige aan de kust gelegen dorpjes die zijn opgenomen in de UNESCO-werelderfgoedlijst, zullen tijdens deze vakantie niet ontbreken!

Jaap uit eten in Toscane
Uitzicht in Toscane
Het was een te gekke vakantie vorig jaar, dus dat belooft veel goeds voor 2019. We gaan er weer een mooie en bovenal gezellige week van maken! Wil jij met Klup mee Toscane ontdekken? Pak deze kans en meld je snel aan, want er is beperkt plek!

Ga je mee?

Wanneer:
Zondag 22 september 17:00 uur tot maandag 30 september om ca. 01:00 uur

Kosten:
De kostprijs voor deze reis bedraagt € 730 voor een kamer met dubbele bezetting. Meerprijs voor een kamer voor jou alleen is € 80.

Meer informatie:
Je vindt alle informatie via een link bij de activiteit in de app. Klik in het activiteitenoverzicht rechtsboven op ‘filter’ om de  activiteiten te filteren op interesse ‘reizen’. 

Voor meer informatie kun je terecht bij Jaap op 06 3080 8875 of via mail aan info@tempelmantravel.com.