Niets is leuker dan een activiteit ondernemen samen met andere kluppers. Wil je zelf graag een keer iets organiseren maar weet je niet zo goed wat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vind hier toffe, laagdrempelige activiteiten, die weinig moeite kosten om te organiseren, maar wel heel erg leuk zijn om te doen!

Wandelen en fietsen 🚲

Iets wat zeker niet op deze lijst mag ontbreken zijn de wandelingen en fietstochten. Deze zijn de afgelopen tijd vaak georganiseerd, maar nog zeker niet genoeg. Want hoe vaker hoe beter! Lekker met een groepje een mooie omgeving ontdekken is erg leuk. Sluit vervolgens je gezellige dag af met een hapje of een drankje.

Naar de bioscoop 🍿

Sinds een tijdje kunnen we weer naar de bioscoop. Een middagje achterover in een super fijne stoel met een bak popcorn erbij klinkt ideaal! Ben je opzoek naar een actiefilm, waar je de spanning voelt. Of heb je zin om te lachen? Voor iedereen zit er wel iets tussen!

Zwemmen 🌊

Zwemmen kan op verschillende plekken, in de zee, een meer of in een zwembad. Maak een activiteit aan in de Klup app en kies de plek uit waar het jou leuk lijkt om te zwemmen. Neem bijvoorbeeld een picknick mand mee, zo maak je er een topdag van.

Museumbezoek 🏛

Ben je fan van musea? Bezoek dan samen met een groepje kluppers een expositie of museum dat jullie leuk vinden! Er zijn genoeg verschillende musea te vinden door heel het land, dus er zit voor iedereen wel wat tussen.

Badminton 🏸

Dit zou je misschien niet meteen bedenken wanneer je een activiteit wilt gaan organiseren. Toch is badminton een super leuk idee! Span een net en neem 2 badmintonrackets mee en je bent al klaar om te gaan! Ook leuk om hier misschien een klein toernooitje voor te organiseren, al is het dan misschien geen laagdrempelige activiteit meer 😉

Ben jij klaar voor een zomer vol activiteiten? Met deze tips voor laagdrempelige activiteiten hopelijk wel! Maak een activiteit aan in de Klup app en geniet van al het leuks wat jullie als kluppers elkaar te bieden hebben. Zoals we vaker zeggen, een dag niet geklupt is een dag niet geleefd!