Veel 50-plussers zien werk als een belangrijk onderdeel om fysiek en sociaal vitaal te zijn en te blijven. Als vijftiger (maar ook 60-plusser) heb je nog een heel werkzaam leven voor je. Het pensioen duurt nog lang, maar je carrière een nieuwe impuls geven blijkt vaak lastig. Veel werkgevers ontkennen het maar de meeste 50-plussers hebben te maken met vooroordelen. Daardoor worden hun kansen op de arbeidsmarkt verkleind. Maar, er zijn kansen zat, je moet ze alleen zien te pakken.

Werkplatform Doordoeners

Werkplatform Doordoeners richt zich volledig op de oudere doelgroepen. Wij benadrukken juist de voordelen aan werkgevers over het werken met 50-plussers. Loyaliteit, sociale vaardigheden, en het hoofd koel houden onder druk zijn een aantal pluspunten. Doordoeners zoekt daarnaast naar vacatures waarin 50-plussers uitblinken, en waar ze nog lange tijd actief kunnen zijn.

Doordoener Ron

Ook één van onze kandidaten, Ron, vindt het lastig om een nieuwe baan te vinden. ”Ik heb jaren nachtdiensten gedraaid in de zorg. Dat ging niet meer dus ik zocht iets anders. Als 58-jarige kom je niet zo makkelijk aan een nieuwe baan, merkte ik al snel. Officieel mogen ze niet discrimineren op leeftijd, maar ik ervaar het toch.” Doordoeners helpt met het vinden van een leuke baan, en biedt ondersteuning bij de uitdagingen die op je pad komen tijdens het solliciteren.
Gelukkig hebben we goed nieuws! Ron heeft onlangs zijn nieuwe baan gevonden via Doordoeners. “Ik heb nu een leuke job, ik ga elke dag lachend naar mijn werk.”
Ron Doordoeners

Doordoeners op de Vitality Experience

Doordoeners is op 3 juni ook aanwezig bij de Klup Vitality Experience. Je kunt daar in gesprek over leuke jobs die bij jou passen, maar we kunnen je ook op weg helpen op de arbeidsmarkt. Er is een fotograaf die jou goed op de foto zet, handig voor op jouw CV. Over CV gesproken, met een paar vragen stellen we jouw CV op en ben je klaar om te solliciteren!

Kun je niet wachten, neem dan een kijkje op https://www.doordoeners.nl om de openstaande vacatures bij jou in de buurt te bekijken.

Bekijk de vacatures

Quote Doordoeners

De Klup Vitality Experience – in het Olympisch Stadion!

We sluiten deze maand feestelijk met elkaar af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt een echte experience met voor ieder wat wils én op het gras van deze toffe plek! Van sportieve activiteiten zoals (salsa)dansen, een wandelclinic, jumpsport en yoga tot interessante lezingen over een vitale leefstijl, gezond eten en hersengezondheid. Zo komt bijvoorbeeld professor Erik Scherder ons uitleggen hoe we dit kunnen doen.

Het belooft een unieke middag te worden en in de komende periode maken we meer van het programma bekend, uiteraard sluiten we de dag met een gezellige borrel af!

Om deel te nemen vragen we je een ticket te kopen via https://kluppen.nl/vitality. We vragen bewust een klein bedrag (€5,- ex transactiekosten) om er zeker van te zijn dat je er bent, zo gaan we samen vitaal de zomer in! Zien we jou op de 3 juni in het Olympisch Stadion?

Koop je ticket hier!