De mede-organisator functie is vernieuwd, samen organiseren werkt nu nog beter. Dat is fijn voor degene die er al gebuik van maakten, maar ook voor mensen die het van plan zijn te gaan gebruiken! De vorige keer lieten we zien dat klupper Cecylia al een tijdje gebruikt maakt van deze functie, maar zij is zeker niet de enige! Niet alleen vind je hier ervaringen en tips van anderen, de verbeteringen van de functie zijn onderaan de blog ook nog een keer te vinden.

Klup mede-organisatoren aan het woord

Klupper Kinga heeft de co-organizer functie ook ontdekt! Ze vertelde dat het soms handig is om samen te organiseren, omdat je op deze manier de taken goed kunt verderlen. Op Koningsdag heeft zij bijvoorbeeld de locatie van de activiteit bedacht, en ging klupper Erna aan de slag met het uitzoeken van de optredens. 

Niet alleen is het handig, ze geeft ook aan dat het leuk is voor de groep, en dat wanneer er bij de ene organisator misschien iets tussen komt, de activiteit niet meteen afgeblazen hoeft te worden. 

Het is ook niet moeilijk om te gebruiken vertelde ze. “Je hoeft alleen een mede-organisator toe te voegen en bij de acceptatie is het geregeld”. 

“Ik ga dit zeker vaker doen” zijn de woorden waarmee ze afsloot, wat goed om te horen! Hopelijk weet je tijdens je activiteiten andere kluppers ook te enthousiasmeren om de mede-organisator functie te gaan gebruiken.

samen organiseren

De verbeteringen van de functie

  • Allereerst kun je nu meerdere contacten uitnodigen om mede-organisator te worden. Dit is handig, want op deze manier kun je de taken als organisator lekker verdelen en sta je er niet alleen voor bij een (eerste) activiteit die je organiseert.
  • Het is nu ook mogelijk om een mede-organisator uit te nodigen na het aanmaken van de activiteit.
  • Je kunt nu jouw activiteit ook “overdragen” aan een mede-organisator door deze persoon de hoofd-organisator van de activiteit te maken. Je kunt jezelf (als je dit wil) vervolgens ook afmelden voor de activiteit.
  • De notificaties voor de mede-organisator zijn uitgebreid
  • Hou wel in de gaten dat alleen de hoofd-organisator spaart voor gratis maanden.

Download de update van de Klup-app

Zijn de functies voor jou nog niet beschikbaar? Dan kan het zomaar zijn dat je de update nog niet geïnstalleerd hebt. Via onderstaande buttons is het mogelijk om de update te installeren op je telefoon of tablet.

Update voor Android

Update voor Apple