Klup is trotse partner van de nieuwe feelgoodfilm ROCCO&SJUUL. De film gaat over interessante en relevante thema’s die horen bij het ouder worden. De komende periode zullen we leuke informatie en events delen, exclusief voor jou als klupper! Dit in aanloop naar de officiële première op 10 november.

Het verhaal van ROCCO&SJUUL

In ROCCO&SJUUL ontmoet mantelzorger Sjuul (Beppie Melissen) na jaren weer haar jeugdliefde Rocco (Sabri Saad El Hamus). De vonk tussen de twee slaat opnieuw over, wat onvermijdelijke consequenties met zich meebrengt. Je hebt al een heel leven achter je, je hebt een partner, en mag je dan voor jezelf kiezen?

In de film spelen onder andere Beppie Melissen, Sabri Saad El Hamus, Nazmiye Oral, Anniek Pheifer, Johanna Hagen, Jules Croiset en Ingeborg Elzevier.

Exclusief voor kluppers

Omdat Klup partner is van de film krijg je als klupper exclusief toegang tot voorpremières door het hele land. Houd je Klup-app in de gaten de komende periode voor leuke updates en events rondom de film.

Hoe leuk is het als je samen met andere kluppers naar deze film kunt gaan?

Of je nu kijkt naar de hereniging van Sjuul en Rocco als een spiegel van je eigen reis, of je wordt aangetrokken door het thema van onverwachte liefde op latere leeftijd, ROCCO&SJUUL belooft een emotionele achtbaan te worden die de harten van kluppers en filmliefhebbers zal verwarmen!

Zien we jou bij Klup?

Wil jij er ook samen op uit, nieuwe mensen ontmoeten en op de hoogte blijven van het laatste Klupnieuws? Download dan snel de Klup-app!

Download de Klup-app