“Op de koffie in Texel”, zag ik als titel bij één van de momenten staan. En dat in een klein vliegtuigje! “Cool”, dacht ik, “daar wil ik meer van weten. Dus ik stuurde de organisator van deze activiteit, klupper Raymond, een berichtje.”

Michelle & klupper Raymond

“Raymond, ik ben op zoek naar kluppers met een bijzonder verhaal en/of bijzondere activiteiten die ze organiseren. En nu zag ik dat jij met 3 andere kluppers een vliegtochtje naar Texel hebt gemaakt. Zou ik daar een verhaal van mogen maken?”

“Ja tuurlijk, leuk. Ik ben alleen volgende week motorrijden in Duitsland en 2 weken later doe ik een paraglide cursus in Italië.”

“Typisch Raymond”, zou ik wel durven zeggen nadat ik een paar uur met hem in een vliegtuigje mee mocht. Na een lange relatie is Raymond sinds 2 jaar weer de enigszins onwennige vrijheid aan het ervaren. Ineens had hij zeeën van tijd om oude én nieuwe passies (weer) op te pakken. En dat zijn alles behalve saaie hobby’s: paragliden, motorrijden, vliegen: noem iets op waar ook maar een beetje actie en adrenaline bij komt kijken en Raymond staat vooraan.

Een actieve klupper

“Tja, dan ga je een beetje rondkijken waar je dat soort activiteiten met anderen kunt doen, want alleen is dat niet leuk. Ik ben al 2 jaar lid bij Klup maar sinds 2 maanden echt actief. En ik vind het hartstikke leuk. Mijn eerste activiteit was vliegen in een 4-zitter en die zat bij Klup eigenlijk binnen no-time vol. Je ontmoet elke keer nieuwe mensen en hoort veel verschillende verhalen”, aldus Raymond. “Nieuwe dingen proberen is gewoon gaaf en bij Klup ontmoet ik veel mensen die er ook zo over denken.”

Flirten bij Klup activiteiten?

Hé en misschien een brutale vraag, ik ben gewoon benieuwd hoe (en óf) dat gebeurd, maare, wordt er ook nog een beetje geflirt bij Klup activiteiten?

Nou, dat vind ik wel het leuke van Klup: het is echt zo anders dan een datingapp. Tuurlijk, er wordt heus wel wat geflirt, dat is menselijk. Maar over het algemeen ontmoet je dus mensen die dezelfde interesses of hobby’s hebben. En dat is de kracht van Klup!

Wil jij nou een keer met Raymond mee vliegen? Of misschien wel mee op een motortocht? Stuur hem dan een berichtje!

Naar het profiel van Raymond

Maak een activiteit aan in de Klup-app

Ben jij geïnspireerd geraakt door klupper Raymond? Maak dan een activiteit aan in de Klup-app en doe ook gave dingen!

Maak een activiteit aan