Ben je op zoek naar een unieke overnachtingservaring in Nederland? Wat dacht je van overnachten in een kasteel? Nederland heeft namelijk een heel aantal prachtige kastelen, die je niet alleen kunt bezoeken, maar waar je ook kunt overnachten. Naast het overnachten in een kasteel kun je ook activiteiten ondernemen in de omgeving ervan, denk hierbij een wandeling over het bijbehorende landgoed, of een fietstocht naar een naastgelegen stad! Er zijn tal van opties, wij delen er een paar met jullie. Zien we jou binnenkort als echte kasteelheer of dame?

Kamperen op Muiderslot

Als je op zoek bent naar een mooie overnachtingsplek dan is het middeleeuwse kasteel in Muiden een echte aanrader. Het kasteel wordt omringd door een mooie gracht en is een prachtige bezienswaardigheid. Niet voor niets is het erg populair, want het ademt historie en sfeer!

Het biedt meer dan alleen een mooi uitzicht, er is namelijk ook mogelijkheid om er te kamperen. Dit is een unieke ervaring! Extra leuk is dat er in de Klup-app al een activiteit gepland staat om komende zomer te kamperen bij het kasteel. Klik zeker even op de blauwe knop hieronder om de activiteit te bekijken!

Klik hier voor de activiteit

Kasteel Parc Broekhuizen

Op de Utrechtse Heuvelrug vind je kasteel Parc Broekhuizen, een groot landhuis dat verscholen ligt in de bossen bij Leersum. Het kasteel is omringd door een adembenemend park, en bossen van wel 6 hectare groot. Hier kun je heerlijk wandelen en genieten vann de rust en natuur om je heen.

Het heeft meerdere verdiepingen en biedt verschillende overnachtingsopties, van een gezellige loft tot een luxe suite. Zo is er voor iedereen een geschikte plek te vinden.

In de omgeving van het kkasteel is ook genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht maken door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Ook zijn er diverse historische bezienswaardigheden in de buurt die je kunt bezoeken.

Kasteel Parc Broekhuizen

Kasteel

Kasteel Maurick

Aan de rivier De Dommel ligt kasteel Maurick, een eeuwenoud kasteel dat nog steeds erg mooi. Het is omringd door een schitterende omgeving met bos, weiland en water. Je kunt hier zeker genieten van de natuur.

Via de ophaalbrug wandel je over de slotgracht de binnenplaats op en waan je jezelf een echte kasteelheer of dame. Het is een bijzondere ervaring om op dit terrein te verblijven en te genieten van alles wat het kasteel te bieden heeft.

Er zijn verschillende overnachtingsopties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe suite met  uitzicht op de prachtige tuin of een gezellige kamer met uitzicht op de binnenplaats.

Kasteel Maurick

Kasteel Essenburgh

In een omgeving vol wandel en fietsmogelijkheden vind je kasteel de Essenburgh. Vooral als de heide in bloei staat is de omgeving oogverblindend. Daarnaast zijn de steden Apeldoorn en Harderwijk makkelijk te bereiken vanaf  het landgoed, leuk om een uitstapje naar te maken.

Dit kasteel biedt de perfecte combinatie van ontspanning, met onder andere een top ontbijt, en activiteiten in de omgeving.

Kasteel Essenburgh

Kasteel Overnachting

Een kasteelovernachting: de perfecte Klup-activiteit!

Ben jij enthousiast geworden over de verschillende kastelen die je in Nederland kunt bezoeken? Maak dan zeker een activiteit aan in de Klup-app en geniet samen met anderen van deze speciale activiteit. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de activiteit om te kamperen bij kasteel Muiderslot, dit is een unieke ervaring die je zeker niet wil missen.

Maak een activiteit aan