Vorige week schreven we over creatieve activiteiten die je kunt organiseren. Er zijn namelijk allerlei activiteiten te vinden in de Klup-app, maar soms ben je misschien op zoek naar iets nieuws om te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijke activiteit. Denk hierbij aan motorrijden, boogschieten of bungeejumpen. In deze blog vind je een aantal voorbeelden van avontuurlijke activiteiten. Kluppers zijn hier zeker voor te porren zijn. Lees je snel verder?

Klimmen

Er zijn in Nederland een aantal (outdoor) klimmuren te vinden. Of je nu een ervaren klimmer bent of het voor de eerste keer probeert, als het lukt om naar boven te komen geeft dat een kick en een gevoel van overwinning! Er zijn vast kluppers zonder hoogtevrees die graag met je mee willen.

Motorrijden

Ben je een echte snelheidsduivel? Wat dacht je dan van een dagje motorrijden. Er zijn een heel aantal kluppers met een motor, ze hebben ook vast een plekje achterop vrij! Verken schilderachtige routes terwijl je de wind langs je heen voelt gaan. Het geeft een gevoel van vrijheid op de open weg.

Avontuurlijke activiteiten

Bungeejumpen

Ben je echt op zoek naar een rush, wat dacht je dan van bungeejumpen? Neem de sprong in het diepe! Je voelt de adrenaline terwijl je van grote hoogte naar beneden springt. In Nederland kun je bijvoorbeeld bungeejumpen in Scheveningen. 

Mountainbiken

Er zijn een heel aantal mooie mountainbikes routes in Nederland. Je kunt op een mountainbike fiets de ruige terreinen van bijvoorbeeld het bos ontdekken. Je kunt jezelf uitdagen op allerlei verschillende terreinen. Heb je zelf geen fiets? Dan kun je deze vaak op locatie huren.

Boogschieten

Ontwikkel je boogschietvaardigheden en voel de blijdschap als je in de roos schiet! Het is niet zo makkelijk als het lijkt, het is namelijk belangrijk dat je precies te werk gaat. In het Klupkasteel in Terborgh hebben een aantal kluppers al een proefrondje gedraaid.

Avontuurlijke Activiteiten

Paintballen

Ben je opzoek naar een actieve activiteit die je kunt doen met een grotere groep kluppers? Denk dan aan paintballen. Uithoudingsvermogen en tactische vaardigheden komen hierbij samen. Je kunt ervoor kiezen om het buiten te doen of binnen in een hal. De opties zijn eindeloos!

Meer avontuurlijke activiteiten?

Ben  je geïnspireerd geraakt door deze avontuurlijke activiteiten? Maak dan een activiteit aan in de Klup app! En wie weet neem je binnenkort deel aan een avontuurlijke activiteit samen met andere kluppers. Het is nooit te laat om een nieuwe kant van jezelf te ontdekken en te verkennen. Deze activiteiten bieden niet alleen plezier en ontspanning, maar zorgen er ook voor dat je nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Welke avontuurlijke activiteit ga jij als eerste proberen?

Maak een activiteit aan