Ben je een vroege vogel en op zoek naar een leuke bijbaan? Je bent bijvoorbeeld met pensioen en je wil graag nog actief blijven. Nou dan is dit nieuwe concept mogelijk wat voor jou! Doorb bezorgt elke dag vers brood van de lokale bakker en hangt het aan de voordeur. Lees snel verder!

 

Een leuke actieve bijbaan

Vroeg op staan doe je iedere dag en je pakt graag de fiets. Een paar ochtenden per week sta je in de bakkerij en bespreek je met de bakker wat de bestellingen zijn voor die dag. Je begeleidt jonge collega’s die ook bezorgen en stapt vervolgens zelf op de fiets. Op dit moment werkt Doorb met name met scholieren maar nu zoeken ze enthousiaste 50-plussers om dit meer in balans te brengen. Zo zijn er ook voldoende mogelijkheden om aan de slag te gaan als locatie manager.

De bezorgers melden zich doordeweeks om 06.00uur bij de bakker en op zaterdag om 07.00 uur. Doorb heeft de bezorgroute voor je uitgestippeld en de bestellingen worden in alle stilte aan de voordeur gehangen. Er wordt bewust gekozen voor milieuvriendelijke fietsbezorging. Doorb is nu actief in 35 steden door het land.

Meld je aan

Ben jij 3 of 6 dagen in de week beschikbaar en wil jij graag de lokale bakker ondersteunen? Stuur voor meer informatie en aanmelden een mailtje naar bezorgers@doorb.nl.

Doorb Foto

Fietsbezorger Marleen (56 jaar)

IHet is voor mij een heerlijk begin van de dag. 3 of 6 ochtenden in de week lekker in de ochtend op de fiets. Zelf ben ik groot fan van onze bakker, dit maakt het extra leuk om hieraan bij te dragen. En het brengt mij leuke contacten. Je weet dat je de gezinnen blij maakt met hun bestelling. Echt een leuke bezigheid en natuurlijk weer wat extra beweging.

“Je weet dat je de gezinnen blij maakt met hun bestelling”

 

Contact

Ben je ge簿nteresseerd geraakt in Doorb of wil jij meer informatie?
Neem dan contact met ze op via bezorgers@doorb.nl
Kijk op de website van Doorb