In het verleden is deze prachtige reis al eens gemaakt door een groep kluppers. Met elkaar het Noorse natuurschoon ontdekken per traditionele postboot. Dat klinkt als een echte bucket list reis en dit wordt nu erg toegankelijk door een Black Friday actie van Norske Noorwegen Reizen. Als je namelijk samen een reis boekt gaat de 2e persoon gratis mee!

Update: de aanbieding is verlopen.

 

Unieke reisbestemming

Ben je op zoek naar een unieke reisbestemming voor het voorjaar? Samen met andere kluppers of met zijn tweeën? Dan is het zeker de moeite waard om verder te kijken.. Noorwegen staat bekend om de rust, ruimte en prachtige natuur. 

Een reis met Hurtigruten is in het vroege voorjaar een bijzondere reis vol unieke belevenissen. De reis begint vanuit Bergen, de tweede stad van Noorwegen. Via de rotsachtige westkust koerst het schip vanuit Bergen naar het Noorden. Onderweg wordt er afgemeerd in onder andere Alesund, Trondheim en Tromso. Op dag 4 wordt het landschap steeds ruiger en witter en wordt de poolcirkel gepasseerd. Vanuit Kirkenes wordt de koers weer ingezet naar het zuiden en eindig je weer in Bergen.

Per postboot langs de Noorse kust

Vanuit Bergen vertrekken iedere week meerdere Hurtigruten schepen richting het noorden om een tocht te maken van 2.500 zeemijlen en langs 34 kustplaatsen weer aan te meren in Bergen. Een tocht met de Hurtigruten is absoluut geen cruisevakantie zoals je hem misschien voor je ziet vanuit tropische oorden. Je vaart mee op dit authentieke schip, wat min of meer nog een lijndienst is, en verwacht geen onnodige luxe. Aan boord heerst een ongedwongen sfeer en je ervaart het Noorse leven in een prachtige setting met vergezichten. Stap aan boord en maak samen met andere kluppers een bijzondere tocht langs de highlights van de Noorse fjorden.

Boek nu en je reist samen voor de prijs van 1!

Als je deze reis boekt in de periode 19 november t/m 1 december 2021 dan reist de tweede persoon in dezelfde hut gratis, ideaal om samen met een klupper te boeken. Op het schip zijn er meerdere hutten met losse bedden dus dit kan aangegeven worden bij het boeken of neem even contact op met Norske.

Je kunt kiezen uit een 6, 7, 11 en 12-daagse reis. Deze aanbieding is geldig op tien geselecteerde data in april 2022. Kijk voor meer informatie over de aanbieding, vertrekdata en flexibele boekingsvoorwaarden op norske.nl

Naast deze prachtige reis heeft Norske nog een divers aanbod met flinke korting. 

Bekijk aanbod

Tip van Klup

Lijkt het jou leuk om deze of een andere reis samen met andere kluppers te maken? Maak een activiteit aan in de app en stem samen af wanneer en met wie je samen boekt. Zo profiteer je samen van voordeel en gaan jullie met het elkaar het avontuur aan!

Credits: foto 1 Aslak Tronrud I foto 2 Hurtigruten