Nelli Cooman is een Nederlandse voormalige sprintkampioen die wereldwijd bekend staat als een van de snelste vrouwelijke atleten aller tijden. Met een indrukwekkende carrière veroverde ze talloze nationale en internationale titels op de 60 meter en de 100 meter sprint en behaalde ze verschillende wereldrecords. Naast haar sportieve prestaties staat ze bekend om haar vastberadenheid, doorzettingsvermogen en rol als een inspirerende figuur voor generaties atleten. 

Waarom ambassadeur van de Vitality Experience?

In haar leven kende Nelli Cooman ook tegenslagen, waarvan een van de meest opvallende het tragische auto-ongeluk was waarbij ze betrokken raakte in 2003. Dit incident veroorzaakte ernstige verwondingen en betekende een uitdaging in haar leven en carrière. Haar flexibiliteit en vastberadenheid stelden haar in staat om te herstellen en haar positieve invloed voort te zetten, zowel binnen als buiten de atletiekwereld. Daarom wil zij iedereen aanraden te blijven sporten, wat je ook hebt, blijf nieuwe dingen aanpakken.

“Blijf je hele leven bewegen, ook als het soms lastig gaat. Dat is wat ik iedereen mee zou willen geven.”

Ambassadeur Nelli Cooman

Voormalig Nederlands atlete

Vitality Festival 13 april

Op zaterdag 13 april vindt de kick-off plaats van de Vitality Experience. In de prachtige Metaal Kathedraal in Utrecht komen festivalgangers samen. Voor dit festival kun je hier een ticket bestellen. In een festivalsfeer ontdek en ervaar je allerlei nieuwe activiteiten met onder andere ambassadeur Nelli Cooman. Zien we jou daar? 😄

Met dank aan onze vitale partners

De Vitality Experience is een initiatief van Klup en Hersenstichting en wordt mede mogelijk gemaakt door onze vitale partners. Met gebundelde krachten willen we zo veel mogelijk 50-plussers in Nederland inspireren om vitaler te leven. 

Basic-Fit-Vitality-Experience
logo_hersenstichting
Denksport_logo_Vitality-Experience
Utrecht-Vitality-Experience