Kluppers wonen overal in het land. Dat zie je terug in het nieuwste Klup magazine! Er zijn dan ook activiteiten te organiseren voor alle kluppers en op allerlei verschillende gebieden. In deze blog lees je over mooie oorden in het noorden!

Klupper Evelyn

Klupper Evelyn uit het Groningse Niekerk had namelijk een leuk idee: zij deelt haar kennis over de noordelijke provincies met ons allemaal. Ze beschrijft tien verrassende activiteiten die je in Groningen, Friesland en Drenthe kunt ondernemen. Kunst en cultuur, natuur en architectuur; Evelyn wijst ons de weg.

Activiteiten in het noorden

Wat dacht je van sterren kijken in het Dark Sky Park in Lauwersoog? Het uitzicht over de stad Groningen bewonderen vanaf het dak van het Forum? Wil jij aanschuiven bij een bijzondere theatervoorstelling of sjezen over de Hunebed Highway? Wat het ook wordt, wij zeggen: Op naar het noorden!

Meer tips

Heb jij nou ook interessante tips over jouw regio? Laat het ons weten! Wie weet lees je jouw aanraders voor het zuiden, oosten of westen van het land dan terug in de volgende editie van Klup magazine.

Stuur een mail met jouw tips!

oorden in het noorden