Kluppers Ben en Mieke leerden elkaar kennen via een Klup-activiteit. Mieke werd door Klup weer enthousiast om dingen te gaan ondernemen. Daar zag ze Ben! Benieuwd naar ze geworden? Je leest het verhaal hier.

Wie zijn Ben en Mieke?

Klupper Ben is lid van Klup sinds 2020, hij is IT expert en met pensioen. Muziek luisteren en dagtoeren maken met de auto zijn een van zijn favoriete bezigheden. Met deelname aan 86 activiteiten heeft hij zeker niet stil gezeten. Mieke is iets korter lid van Klup, sinds 2022, maar heeft ook alweer deelgenomen aan 15 activiteiten!

Mieke

Borrel in Heemskerk

Op vrijdag 25 november hebben Ben en Mieke elkaar tijdens een Klup-vrijdagmiddagborrel in Heemskerk leren kennen. Actieve klupper Ton nodigde weduwe Mieke uit voor Klup. Na het overlijden van haar man in Covid tijd kreeg ze er na een paar jaar steeds weer meer zin om erop uit te gaan.

Een half jaar later

Na een half jaar ging ze toch eens een keer mee met een wandeling en werd enthouasiast. Vervolgens kwam ze naar de vrijdagmiddagborrel en nam ook gezellige andere mensen mee. Per toeval zat daar Ben, gepensioneerd IT expert uit Roelofsarendsveen. Hij wilde ook wel eens zien wat er daar allemaal gebeurde.

Fiets fanaten

 Allebei fiets-enthousiastelingen, dus al gauw zaten ze naast elkaar foto’s te bekijken. Van fietstochten in Nederland tot tochten in het buitenland, ze gaan er samen graag op uit met de fiets. Na die eerste ontmoeting hebben ze elkaar niet meer losgelaten en zijn ze afgelopen maand getrouwd! Mieke woont inmiddels bij Ben in Roelofsarendsveen en ze genieten volop van het leven en van elkaar. 

Heel veel gelukt samen gewenst Ben en Mieke!

Mieke

Ook andere kluppers waren welkom op de trouwerij van Mieke en Ben!

Zien we jou bij Klup?

Wil jij er ook samen op uit, nieuwe mensen ontmoeten en op de hoogte blijven van het laatste Klupnieuws? Download dan snel de Klup-app!

Download de Klup-app