e chopper lucht

Met de e-chopper op pad

Paulien 22 mei 2021

De e-chopper, een jaar geleden hoorde je er nog bijna niemand over en nu hoor je het overal. Het is de trend van dit moment! Een elektrische scooter waar je uren plezier op kunt beleven. Het is een leuk alternatief voor een dagje fietsen. De stoere scooter brengt je overal naartoe, maak bijvoorbeeld een tochtje door een stad of juist meer door de landerijen.

Waar kan ik een e-chopper huren?

Nu vraag je je misschien af, waar kan ik zo’n stoere chopper huren? Dat kan door heel Nederland! Hieronder vind je een lijstje met waar je terecht kan voor een leuke dag touren:

e chopper groningen
e chopper overijssel
e chopper amersfoort
e chopper zeeland

Er is dus voor iedereen in Nederland ergens wel een plek te vinden waar je een leuke e-chopper tour kunt maken! De chopper gaat niet super hard, vrijwel altijd rond de 30 kilometer per uur. Dit is perfect voor een leuk dagje en op deze manier kun je onderweg ook nog genieten van het mooie uitzicht.

Maak een activiteit aan in de Klup app en maak er samen met andere kluppers een mooie dag van! Gaat de e-chopper voor jou toch wat te snel? Lees dan de blog met de top 5 mooiste fietsroutes!

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn LinkedIn LinkedIn Whatsapp

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen Meer informatie over Klup