Organiseren is leuk maar kan ook spannend zijn. Daarom hebben we de mede-organisator functie ontwikkeld in de app. Je kunt op deze manier samen met iemand anders organiseren. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze optie. En we zijn op zoek naar kluppers met inspirerende verhalen hierover. Deze week het verhaal van Caroline en Desiree, die samen organiseren in Tilburg!

Kom maar op: wie ben je en waarom ben je lid geworden van Klup?

“Ik kwam er een paar jaar geleden alleen voor te staan en op een gegeven moment wilde ik er weer op uit. Ik zocht iets leuks om te gaan doen. Op internet kwam ik Klup tegen, ik vond dat direct leuk en interessant. Ik heb me op 22 mei 2022 ingeschreven, meteen voor 1 jaar om mezelf min of meer te dwingen om er dan ook écht iets mee te gaan doen. Nieuwe contacten maken en mijn kennissenkring uitbereiden, daar zag ik naaruit.”

Desiree

Wat goed, meteen ook woord bij daad gevoegd en mee gaan doen aan activiteiten?

“Jazeker, op 29 mei trad er een band op in een gelegenheid die ik al kende en daar durfde ik dan ook wel de 1e keer alleen naartoe te gaan. Van tevoeren de foto’s van de kluppers die zich ook hadden aangemeld bekeken om ze te herkennen en aansluiting te vinden. Het was dan ook reuze gezellig.”

Goed idee (en meteen een tip voor nieuwe kluppers)! En wanneer ben je begonnen met organiseren?

“16 juni heb ik mijn eerste borrel georganiseerd in een hele gezellige kroeg, waar ook bandjes optreden en waar je ook af en toe een hapje kunt eten. Ook deze gelegenheid kende ik al, dus het leek me wel gezellig om een borrel te organiseren om ook zo weer meer mensen te ontmoeten”

Wat vind je zo leuk aan het organiseren?

“Dat je altijd iets in de Klup-app kunt zetten wat je zelf graag doet en leuk vindt. En dat je dat dan met anderen kunt delen. Ik vind het ook leuk om steeds meer mensen te leren kennen.

Desiree

En waarom ben je de “mede-organisator” functie gaan gebruiken?

“Nou dat is iegenlijk door Desiree gekomen! Ik had al een tijdje geen borrel meer georganiseerd bij Kim’s Kroeg, die ik er altijd opzette. Aangezien Desiree het wel weer eens tijd voor een borrel vond had zij deze keer het voortouw genomen en de activiteit erop gezet met mij als mede-organisator 😃”

Haha, je bent er mooi ingetrapt! Wat is jouw ervaring met het samen organiseren? Wat zijn volgens jou de voordelen (en wat kan er ook beter)?

“Dat ging heel goed, Desiree had de gelegenheid gereserveerd en ik had de keuze met de verschillende daghappen erop gezet en geturfd. En dat dan weer onderling aan elkaar doorgeven”

Heb je tips voor andere (beginnende) organisatoren?

“Je gaat bedenken wat je zelf graag zou willen doen, maar dit niet in je eentje, en daar maak je dan een activiteit van”

Gewoon doen dus, die horen we vaker. Dank! Is er nog iets dat je graag wil delen met de Klup community?

“Ik vind Klup echt een geweldig platform. Je zou iedere dag een activiteit kunnen doen door heel het land als je dat zou willen. Ik wens iedereen een hele fijne tijd bij Klup. Voor degene die het nog spannend vinden zou ik willen zeggen, sluit gewoon gezellig aan bij een van de vele leuke activiteiten. Je moet er zelf het beste van maken!”

Maak een activiteit aan met een mede-organisator!

Ben jij geïnspireerd geraakt? Maak een activiteit aan mét een mede-organisator!

Maak een activiteit aan met mede-organisator

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen