Veel van jullie zijn al flink samen aan het organiseren. We hebben goed nieuws voor jullie, want de ‘mede-organisator functie’ is een heel stuk verbeterd. Dat is fijn voor degene die hem nu al gebruiken en voor mensen die het misschien van plan zijn om te gaan gebruiken. Lees hier wat er allemaal verbeterd is en wat ervaringen van “co-organizers”. Zij kunnen het beste aangeven waarom het zo handig en leuk is om deze functie te gebruiken.

De verbeteringen van de functie

  • Allereerst kun je nu meerdere contacten uitnodigen om mede-organisator te worden. Dit is handig, want op deze manier kun je de taken als organisator lekker verdelen en sta je er niet alleen voor bij een (eerste) activiteit die je organiseert.
  • Het is nu ook mogelijk om een mede-organisator uit te nodigen na het aanmaken van de activiteit.
  • Je kunt nu jouw activiteit ook “overdragen” aan een mede-organisator door deze persoon de hoofd-organisator van de activiteit te maken. Je kunt jezelf (als je dit wil) vervolgens ook afmelden voor de activiteit.
  • De notificaties voor de mede-organisator zijn uitgebreid
  • Hou wel in de gaten dat alleen de hoofd-organisator spaart voor gratis maanden.

Klup mede-organisatoren aan het woord

Klupper Cecylia maakt al een tijdje gebruik van de mede-organisator functie. We stelden haar een aantal vragen over waarom het nou eigenlijk zo handig en leuk is om het te gebruiken. Ze vertelde ons het volgende:

“Het wordt juist nog leuker als je samen plannen maakt en ideeën bespreekt. Bij sommige activiteiten is het fijner om samen te organiseren, zo kan je samen aandacht schenken aan de deelnemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwelkomen van nieuwe kluppers. De functie is handig en makkelijk om te gebruiken om een mede-organisator toe te voegen”.

Hieronder een foto van Cecylia (in het midden) samen met Patsy (links) en Daniel (rechts). Patsy helpt haar onder andere met spel avonden en Daniel als DJ op dansborrels. Samen met Daniel organiseert ze ook maandelijk op de vierde vrijdag van de maand een dansborrel bij Café TomTom in Rotterdam. Ook hebben ze activiteiten samen tijdens de zomermaanden gepland staan!

Mede Organisator

Download de update van de Klup-app

Zijn de functies voor jou nog niet beschikbaar? Dan kan het zomaar zijn dat je de update nog niet geïnstalleerd hebt. Via onderstaande buttons is het mogelijk om de update te installeren op je telefoon of tablet.

Update voor Android

Update voor Apple