Uitgebreid borrelen en liefhebben, zoveel als kan. Daar worden wij vrolijk van!
Voor al die momenten dat het er even niet van komt, heeft Klup deze twee boeken achter de hand. Welke wil jij winnen?

Update: de winactie is verlopen.

 

Wereldwijd Borreltijd

Wat anders dan het bekende ‘bier wijn bitterbal blokje kaas’-verhaal? In het boek Wereldwijd Borreltijd door culinair schrijver en receptontwikkelaar Susan Aretz vind je ideeën uit alle windstreken voor een rijk gevulde borrelplank. Klup magazine gaf al een voorproefje met recepten om meteen uit te proberen. Van Spaanse gehaktballetjes en Japanse mini-garnalenburgers tot verrassende flammkuchenpizzaatjes en vegan oesterzwamshoarma. Daar horen natuurlijk spannende cocktails of alcoholvrije mocktails bij. Wij krijgen er al zin in!

Voor de liefhebbers van originele en smaakvolle borrels doet Klup 5 exemplaren cadeau van het boek Wereldwijd Borreltijd! Kans maken? Stuur vóór 1 november een mail naar win@kluppen.nl o.v.v. ‘Wereldwijd Borreltijd’.

Borreltijd

De liefde volgens Sergio

Kandidaten op zoek naar de liefde, stelt hij met een stralende lach op hun gemak: Sergio Vyent, de charmante maître d’ van het tv-programma First Dates. Hoe staat het eigenlijk met de liefdes in zijn eigen leven? In een interview met Klup magazine vertelde Sergio uitvoerig over wat hij voelt voor zijn ouders en zijn kinderen, zijn vrienden en de vrouwen in zijn leven. Wat hem betreft is liefde veel meer dan een relatie:

“Liefde is overal. Het zit in kleine dingen. Ontroerd raken door een mooie zonsondergang of geraakt worden door kunst, is ook liefde. (…) Alles waar je van houdt, elk positief gevoel dat je voor iets of iemand ervaart, is liefde. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn. Soms doet liefde ook gewoon pijn. We weten allemaal dat je hart gebroken kan worden. Dat wil niet zeggen dat je moet stoppen met liefhebben.”

Wil jij meer lezen van Sergio? Klup geeft 5 exemplaren weg van zijn boek ‘De liefde volgens Sergio’.
Zo maak je kans: Stuur vóór 1 november een mail naar win@kluppen.nl o.v.v. ‘De liefde volgens Sergio’. Wie weet valt het boek binnenkort bij jou op de mat!

De Liefde