Morgen is het maart! De maand waarin de lente begint. De bloemetjes gaan weer bloeien, het weer wordt langzaamaan weer wat beter, en de dagen beginnen te lengen (mede door het verzetten van de klok). Voor activiteiten een ideale maand! Lees snel verder wat je in maart 2023 bijvoorbeeld allemaal zou kunnen doen in Nederland.

Ga naar een festival met Pasen

Tijdens Pasen is er veel te beleven. Zo zijn er (vooral in het Oosten van Nederland) paasvuren, festivals en markten. Ga bijvoorbeeld naar Paaspop in Den Hout, er zijn hier nog kaartjes voor! Samen luisteren naar muziek, dansen, en wat lekkers drinken. Wat wil je nog meer? 

Bezoek een vlooienmarkt

Ga eens naar een vlooienmarkt. Het voorjaar is hét moment om je huis op te ruimen en vervolgens misschien wel opnieuw in te richten! Op rommelmarkten kom je de leukste dingen tegen voor je interieur. Vintage is helemaal in. Misschien heb je zelf wel wat te verkopen? Dan kun je een eigen kraampje inrichten!

maart

Maak een wadeling of ga een stuk fietsen

Dit kun je echt iedere maand doen, een wandeling of fietstocht maken. Er zijn tal van routes door heel Nederland. Dit kunnen zowel lange als korte afstanden zijn. Voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een activiteit waar gegarandeerd kluppers aan deelenemen? Dan is dit zeker een goed idee.

Doe mee aan de ‘autopuzzelrit’

Mocht je het toch nog te fris vinden voor een wandeling of fietstocht? Of zit het weer misschien niet mee? Probeer dan eens een ‘autopuzzelrit’. Online zijn verschillende routes te vinden die je kunt rijden. Zo heb je routes waarbij je een puzzel moet maken om de eindbestemming te vinden, of bijvoorbeeld routes waar je onderweg langs allerlei verschillende restaurantjes komt en hier een hapje kunt eten of wat kunt drinken. Zeker een aanrader!

Ga picknicken

Als de zon schijnt is er niets lekkerder dan om naar buiten te gaan. Ga eens picknicken! Een erg laagdrempelige activiteit. Zoek een fijne plek uit (bijvoorbeeld een park of bos), neem een kleedje mee, wat lekkers te eten en te drinken en zorg via de Klup-app voor goed gezelschap. Veel plezier gewenst 😍

maart

Genoeg te doen in maart 2023

Zoals je kunt lezen is er genoeg te doen. Organiseer zelf eens een activiteit. Hopelijk heb je daarvoor inspiratie opgedaan met bovenstaande ideetjes. Veel Klup-plezier gewenst deze maand!

Neem deel aan een activiteit