Allereerst heel veel dank voor diegene die het Klup Nieuwjaarsonderzoek hebben ingevuld. Dat helpt ons enorm om een beter beeld te krijgen van wat er speelt in de community. Ook helpt het om beslissingen te maken voor de toekomst. Fijn om te zien dat jullie massaal willen meedenken over hoe we Klup met zijn allen nog veel leuker kunnen maken.

De eerste resultaten van het Klup Nieuwjaarsonderzoek

We zullen natuurlijk zelf met het team aan de slag gaan met de belangrijkste inzichten uit het onderzoek. Daarnaast willen we in de komende weken ook wat opvallende en grappige resultaten delen met jullie.

Vandaag deel ik graag met jullie een eerste interessant inzicht. Op de vraag wat jullie zinvolle dan wel vermakelijke activiteiten vinden die (mede) vanuit Klup worden georganiseerd kwam de maandelijkse Kluphap als beste uit de bus! 

Wat is ook alweer een Kluphap?

De maandelijkse Kluphap is (het liefst) een vaste avond in een restaurant bij jou in de buurt. De avond wordt vaak geïnitieerd door een enthousiaste klupper en deze maakt er vaak een maandelijks terugkerende activiteit van. Zo weet je op een gegeven moment: “Ah, het is weer de eerste dinsdag van de maand, dus ik kan weer gezellig gaan Kluphappen”.

Niet moeilijk om te organiseren, wél heel gezellig! Heb jij zin om maandelijks op een vaste avond met elkaar een hapje te eten? Aarzel dan niet, want de activiteit is populair gebleken. Bijvoorbeeld op een dinsdag, wat doorgaans een rustige restaurant avond is. Om het nog laagdrempeliger te maken wissel je het bijvoorbeeld af als organisator. Ook kun je ook gebruik maken van de ‘co-organizer’ functie en samen een leuke hap organiseren.

kluphap

Ga jij binnenkort deelnemen aan een Kluphap?

Er staan verschillende voorbeelden in de app ter inspiratie voor de omschrijving van de Kluphap. Mocht je er hulp bij nodig hebben stuur ons dan een mailtje (info@kluppen.nl) en dan helpen we je graag op weg!

Kluphap

Jaap vertelt over de Kluphap

In onderstaande video legt community manager Jaap uit wat de Kluphap precies inhoudt!